23. 5. 2017.

Teenage Bottlerocket objavili "RoboCop Is a Halfbreed Sellout"

"RoboCop Is a Halfbreed Sellout" je u originalu pesma benda Sprocket Nova. Teenage Bottlerocket će uskoro objaviti album 'Stealing The Covers' na kome se nalaze obrade manje poznatih punk bendova. "RoboCop Is a Halfbreed Sellout" je prvi singl i preslušaj ga u linku ispod.


Stone Sour premijera spota za "Song #3"

Kada su nedavno Stone Sour objavili prvi singl "Fabuless" za novi album 'Hydrograd' par sati kasnije pojavio se i drugi "Song #3". Sada su snimili i spot za pesmu. Album je u prodaji od 30. juna.


In Hearts Wake novi singl "Waterborne"

U petak se pojavljuje novi In Hearts Wake album 'Ark', za koji se očekuje da će biti jedan od metal izdanja koje će obeležiti ovu godinu. Audio verziju novog singla "Waterborne" možeš da preslušaš u linku ispod.


Neck Deep snimali sa Architects pevačem!

Neck Deep su u nedelju uveče predstavili dve nove pesme "Where Do We Go When We Go" i "Happy Judgement Day" za koje su odmah objavljeni i spotovi. Da iznenađenje bude još veće oni su najavili i novi album 'The Peace and The Panic'. Na jednoj od pesama "Don't Wait" vokale je snimio Sam Carter pevač metalcore velikana Architects. Samo još razlog više da sa nestrpljenjem čekamo 18. avgust kada će se izdanje pojaviti.


Preslušaj debi Leav/E/Arth album 'A Perfect Disarray'

Nije lako biti rock bend predvođen pevačicom u današnje vreme jer pored stalnog upoređivanja sa već poznatim imenima na njih se gleda kao na pojavu koja treba da se dokaže. U čemu, to je već pitanje. Leav/E/Arth svojim debi albumom 'A Perfect Disarray' (recenzija) donose zanimljiv materijal i čini se da su već dokazali da od njih može da se očekuje samo kvalitet. Preslušaj izdanje u linku ispod.