19. 12. 2015.

The Word Alive novi album 'Dark Matter' #vesti

18. marta The World Alive objavljuju novi album 'Dark Matter'. To će biti njihovo četvrto studijsko izdanje. Bend je dosta vremena proveo u studiju, radeći na kako oni kažu najdinamičnijem albumu u karijeri. "Ova ploča nas definiše i uspeli smo da izrazimo ko smo i gde vas vodimo. Povešćemo slušaoce na najmračnije ali i najiskrenije emocije koje je ovaj bend ikada snimio" kaže frontmen Telle Smith.
Singl za "Trapped" će se pojaviti 8. januara.


twenty one pilots: HeavyDirtySoul - uživo #video #premijera

twenty one pilots su na vrhu sveta! Jedan od najpopularnijih mladih bendova u Americi ali i širom sveta. Njihov fantastičan album 'Blurryface' je još uvek veoma aktuelan a njihovi koncerti su posebno iskustvo. 31. decembra na američkoj televiziji Palladia biće prikazan koncert snimljen na turneji u Fox Theater-u. Pogledajte kako izgleda sam početak i "HeavyDirtySoul".


Flo o snimanju novog albuma #vesti

Italijanska pevačica Flo počinje snimanje svog drugog albuma, dve godine posle debija 'D'amore e di altre cose irreversibili' - pročitajte recenziju. Izdanje možete podržati na musicraiser.com platformi.
Kao i prethodni i novi će biti objavljen za Agualoca Records, a produkcijski tim vodi Ernesto Nobili. Više o uspesima prvog kao i planovima za sledeću godinu pogledajte u video poruci u linku ispod.