13. 1. 2013.

Bon Jovi nova pesma AUDIO

Sa novog albuma 'What About Now' New Jersey rocker-i Bon Jovi su objavili prvi singl. Pesma "Because We Can" se može preuzeti preko itunes-a.

Pesmu potpisuju Jon Bon Jovi, Richie Sambora i Billy Falcon. Produkciju je radio John Shanks. 'What About Now' je dvanaesti album za bend, prethodni 'The Circle' je objavljen 2009. U pauzi između dva albuma Bon Jovi-a gitarista Richie Sambora je u 2012. objavio svoje treće solo izdanje 'Aftermath of the Lowdown'.

Novi Black Sabbath album dobio ime

Jednostavno nazvan '13' novi albuma za začetnike heavy metal-a Black Sabbath je snimljen i očekuje se u junu mesecu. Legende iz Birmingema su proteklih meseci snimale svoj novi materijal prvi posle albuma 'Never Say Die' iz 1978.

Tri od četiri originalna člana Black Sabbath su učestvovala na stvaranju nove muzike. Pevač Ozzy Osbourne, gitarista Tony Iommi i basista Geezer Butler uz pomoć producenta Rick Rubina snimili su 15 pesama za novi album. Na mesto originalnog bubnjara Bill Ward-a, koji je odustao od projekta, našao se Brad Wilk iz benda Rage Against The MachineTommy Clufetos bubnjara solo benda Ozzy Osbourne-a će svirati sa Black Sabbath na ovogodišnjoj turneji.

Jedna od pesama sa albuma '13' nosi naziv "God Is Dead".


povezane vesti:
2013. za Black Sabbath
Ozzy Osbourne proslavio rođendan u studiju

Trent Reznor prvi album za How To Destroy Angels

Posle nekoliko objavljenih singlova How To Destroy Angels su najavili svoj prvi album za mart 2013. Grupa koju predvodi Trent Reznor iz Nine Inch Nails uz svoju suprugu Mariqueen Maandig i svoja dva dugogodišnja saradnika Atticus Ross-a i Rob Sheridan-a. Prvi album nosi naziv ‘Welcome Oblivion' i pojaviće se 5. marta.


Eksperimentalni elektro industrial zvuk i tematski mračni spotovi postaće zaštitni znak ovog benda. Bez ikakvih pretenzija na top liste singlova Reznor i How To Destroy Angels nastavljaju sa ovim projektom jedinstveni u pravcu koji ne nudi previše običnom slušaocu. Čak i za fanove Reznorovog rada u Nine Inch Nails ili filmske muzike koje je stvarao uz Atticus Ross-a, How To Destroy Angels je nešto sasvim drugačije, morbidnije...

Sa 'An omen' EP-a bend je objavio još jedan video spot, za pesmu "The Loop Closes". To je treći video spot sa ovog mini albuma, posle objavljenih "Keep It Together" i "Ice Age".


How to destroy angels_ "The loop closes" from How To Destroy Angels on Vimeo.

povezane vesti:
Nove pesme Nine Inch Nails AUDIO
Trent Reznor na novom Queens Of The Stone Age

Clutch objavili pesmu sa sledećeg albuma AUDIO

Sa preko 20 godina na muzičkoj sceni, Clutch iz Merilenda u Americi su prošli kroz nekoliko faza svog stvaralaštva. Hardcore punk na početku karijere preko stoner rock-a do klasičnog hard rock-a sa blues elementima kakav je sadašnji zvuk benda Clutch. Iako nedovoljno poznati i priznati od strane komercijalnih medija Neil Fallon predvodi ovaj bend za gomile poklonika ovog iskrenog i izuzetnog muziciranja.

Krajem 2012. novi singl "Pigtown Blues" je podsetio sve nas zašto volimo Clutch. U jednoj pesmi uspeli su da spoje energiju punk benda i ozbiljno iskustvo hard rock velikana. Retro zvuk na moderan način, trebao bi da bude primer ostalim mnogo poznatijim muzičarima koji žive od stare slave.

Deseti album 'Earth Rocker' najavljen je za mart mesec a naslovnu pesmu možete još sada poslušati: