17. 12. 2012.

Nove pesme Nine Inch Nails AUDIO

Trent Reznor je muzičar koji je industrial metal stavio na top liste. Pored svog benda Nine Inch Nails najzaslužniji je za uspeh Marilyn Manson-a. Od početaka sa Nine Inch Nails do danas Reznor je radio sa mnogima, ovih dana radi na novom albumu Queens Of The Stone Age i videćemo ga u filmu Dave Grohl-a iz Foo Fighters, o Sound City Studios.


Zadnjih godina Trent Reznor ide od jednog projekta na sledeći, sudbina Nine Inch Nails je bila upitna još pre par godina kada je Reznor rasprodao kompletnu opremu koju je koristio sa bendom. Ovih dana najaktivniji je projekat How To Destroy Angels, na kom Reznor sarađuje sa suprugom Mariqueen Maandig. Sa njima je i Atticus Ross sa kojim je Trent Reznor dobio oskara za muziku za film 'The Social Network', i Reznorov saradnik na albumima Nine Inch Nails Rob Sheridan.

Za New Yorker magazin Reznor je rekao: "2014. Interscope Records izdaje Greatest Hits album Nine Inch Nails. Napisao sam dve nove pesme za to izdanje. Kada se to pojavi u prodaji počinjem rad na novom albumu za Nine Inch Nail."

Maxi singl 'An Omen' benda How To Destory Angles možete preslušati u celini. To je drugo izdanje za bend, prvo nosi ime benda i sadrži šest pesama. 'An Omen EP' je u prodaji od sredine novembra.


povezane vesti:
Trent Reznor na novom Queens Of The Stone Age
Ko se pojavljuje u Sound City filmu

Нема коментара:

Постави коментар