16. 6. 2017.

Andy Black premijera nove pesme "Beyond My Reach"

Andy Black (ako vam je draže Andy Biersack) poznat i kao Black Veil Brides pevač, je ovog leta jedan od glavnih izvođača na Warped Tour-u. Na kompilaciji koja se uvek pojavi pred turneje nalazi se i jedna nova pesma njegovog solo projekta. Preslušaj "Beyond My Reach" u linku ispod.


Royal Blood 'How Did We Get So Dark?' recenzija

Warner
2017

Posle istoimenog debija engleski bass and drums duo objavljuje novi album 'How Did We Get So Dark?' koji sadrži sve što i prethodni osim jednog! I dalje zvuče moćno i ne odustaju od svog autentičnog zvuka ali sada sa mnogo manje ideja. Da je drugi album najteže snimiti dokazali su, ovog puta, Royal Blood.

In This Moment nova pesma "Roots"

In This Moment nastavljaju sa singlom "Roots". Novi album 'Ritual' je najavljen nedavno pesmom "Oh Lord" a pojaviće se u prodaji od 21. jula. Preslušaj "Roots" u linku ispod.

Preslušaj Jule Vera debi album 'Waiting For The Sun'

Jule Vera su alternative pop rock bend iz Alabame i na sceni su već nekoliko godina. Njihov prvi album 'Waiting For The Sun' je od danas u prodaji i možeš odmah da ga preslušaš u linku ispod.

Thy Art Is Murder najavljuju novi album sa "Slaves Beyond Death"

"Slaves Beyond Death" je prvi singl albuma 'Dear Desolation' koji će Thy Art Is Murder objaviti 18. avgusta za Nuclear Blast. Spot možeš da pogledaš ispod gde je i link za poručivanje izdanja.


Silverstein premijera "Lost Positives"

Silverstein su predstavili drugi singl "Lost Positives" kojim najavljuju novi album 'Dead Reflection'. Izdanje nas očekuje 14. jula a bend je od danas na Warped turneji u Americi. Preslušaj "Lost Positives" u linku ispod.

Dance Gavin Dance odlični sa "Summertime Gladness"

Dance Gavin Dance su iznenadili sa novom pesmom "Summertime Gladness". Nedavno su postavili spot za “That’s What I Like” (Bruno Mars obrada) za predstojeći 'Punk Goes Pop Vol. 7' album. Ovog leta oni su na Warped turneji u Americi koja danas kreće i trajaće narednih dva meseca.