16. 6. 2017.

Royal Blood 'How Did We Get So Dark?' recenzija

Warner
2017

Posle istoimenog debija engleski bass and drums duo objavljuje novi album 'How Did We Get So Dark?' koji sadrži sve što i prethodni osim jednog! I dalje zvuče moćno i ne odustaju od svog autentičnog zvuka ali sada sa mnogo manje ideja. Da je drugi album najteže snimiti dokazali su, ovog puta, Royal Blood.



'How Did We Get So Dark?' je prosečan, ništa više. Nije loš ali je daleko od standarda koji su postavili na izdanju iz 2014. godine. Imaju dobru energiju na novim pesmama ali to nije bilo dovoljno. Na pola snage mogu da se izdvoje: naslovna numera koja ga otvara, aktuelni singl "Lights Out", dobar ritam u "Where Are You Now?" ili mračna "Don't Tell". Zanimljivo su "veseli" u "I Only Lie When I Love You" a malo napadni u "Hook, Line & Sinker".

'How Did We Get So Dark?' je inspirisan muzikom Queens Of The Stone Age i Muse. Zanimljivo je da Royal Blood nisu napravili grešku i požurili sa drugim albumom, imali su pauzu i onda ušli u studio ali čak ni to nije bilo dovoljno. Do narednog izdanja "uživajte" o ovom.

Нема коментара:

Постави коментар