12. 1. 2013.

David Bowie neće nastupati uživo

Dugogodišnji saradnik David Bowie-a producent Tony Visconti u intervjuu za NME je rekao da Bowie ne planira koncertne nastupe.

Glasine da pevač više ne želi da održava koncerte je sada i potvrđena od strane njegovog najbližeg saradnika. Visconti je siguran da Bowie više nikada neće nastupati uživo, Na pitanje da li je tokom snimanja bilo priče kako će nove pesme zvučati uživo, producent je rekao: "Njegova odluka da više ne nastupa uživo je konačna. Nepopustljiv je po tom pitanju. Dok smo snimali neko bi rekao "Čoveče kako ćemo ovo svirati uživo?" Bowie bi odgovorio: "Nećemo!"

Početkom januara David Bowie je iznenadio i svoje obožavatelje i medije novom pesmom i najavom novog albuma. Poslednje studijsko izdanje je 'Reality' iz 2003. Novi album 'The Next Day' najavljen je za 8. mart 2013.

Mastodon pevač u reklami za Orange pojačala VIDEO

Troy Sanders basista i pevač benda Mastadon glumi u novoj reklami za pojačala Orange koje bend koristi već godinama. Sanders je rock zvezda koja neće da nastupa bez odgovarajuće opreme. Jedan pas je zadužen da donese Orange pojačalo za nastup muzičara.




Troy Sanders se pridružio Max Cavalera-i na novom projektu. Super grupa je sastvaljena od članova bendova  Dillinger Escape Plan pevač Greg Puciato, bubnjar Mars Volta-e Dave Elitch, Nate Newton basista Converge.


Hollywood Undead treći album VIDEO

Pre par dana objavljen je ‘Notes From the Underground’ novo izdanje za Hollywood Undead. Rap-rock bend iz California-e je objavio singl "We Are" kao najavu za novu ploču. Pesmu "Dead Bite" su ponudili za besplatno preuzimanje. Video za pesmu "Lion" sa tekstom pesme je postavljen na youtube stranici benda ali još uvek nije objavljena kao singl. Spot za "We Are" je režirao Shawn Crahan iz benda Slipknot.