1. 1. 2014.

Fearless Records predstavljaju 2014. #vesti #video

Jedna od najaktivnijih izdavačkih kuća u modernoj rock muzici je svakako Fearless Records. Tokom 2013. dosta članaka je o njihovim izvođačima napisano na ovom blogu (Tonight Alive, Forever The Sickest Kid, New Found Glory). Šta nas očekuje u 2014. pogledajte u video kompilaciji dole.
Ukratko, nova muzika: Breathe Carolina, Pierce The Veil, Motionless In White, Mayday Parade, Chunk! No, Captain Chunk!, Real Friends, For All Those Sleeping i nastavak kompilacije 'Punk Goes 90's Vol. 2', prvi singl je "My Worst Enemy" (obrada Lit) u verziji Get Scared, premijera 7. januar.




povezane vesti:
Get Scared “Badly Broken” #video #premijera
Preslušajte Punk Goes Christmas kompilaciju #stream
Forever The Sickest Kids - Nice to Meet You #video #premijera

Novogodišnji poklon od Enter Shikari #video

Za dane dočeka nove godine Enter Shikari su častili svoje fanove novim klipovima na youtube stranici. Do sada neobjavljeni snimci sa nekih festivala na kojima su svirali u 2013. godini. "Destibilise" sa Download Festival-a u Engleskoj gde su Shikari bili zvezde večeri drugog dana na drugoj bini, "Quelle Surprise" sa Woodstock-a u Poljskoj, mada taj snimak već postoji na privatnim youtube kanalima jer je nastup prenošen na televiziji i internetu. Za sada poslednji snimak je sa DVD izdanja 'Barrowland, Glasgow 2012'. objavljen pre par meseci, pesme "Constellations".





povezane vesti:
2013. na mikerecenzije
Enter Shikari kroz 2013. #video
Enter Shikari počinju rad na novom albumu #vesti