30. 5. 2017.

Miss May I 'Shadows Inside' recenzija albuma

Sharptone
2017

Miss May I dve godine posle 'Deathless' (recenzija), sa novom izdavačkom kućom iza sebe, objavljuju album koji je pravo osveženje u njihovoj diskografiji. 'Shadows Inside' i dalje nudi njihov prepoznatljiv metalcore zvuk ali je mnogo opušteniji i može se reći zreliji. Biće onih koji će da tvrde da im je ovo najbolji u karijeri, a i onih koji će reći suprotno, ali svi moraju da se slože da je ovo odličan album.

Enter Shikari najava Evropske turneje

Enter Shikari kada ne promovišu album onda pred leto objave singl koji, naravno, nikog ne ostavi ravnodušnim. "Supercharge" se pojavio prošle sedmice i doneo nam je nešto drugačiji zvuk od njih. U narednom periodu možete ih gledati na evropskim festivalima (Rock Camp, Volt, Pukkelpop...) a novembra i decembra idu na turneju po arenama prestonica Evrope i Britanije. Detalje pogledaj ispod.


Sonic Boom Six premijera pesme "Learn To Live With It"

Sonic Boom Six nam predstavljaju novu pesmu "Learn To Live With It". Spot je snimljen u studiju gde SB6 snimaju novi mini album 'Cardiac Address'. Izdanje možeš da podržiš preko pledgemusic platforme. Više u linku ispod.


Mayday Parade ne znaju za dosadu

Ko bi rekao da su Mayday Parade bend koji baš ume da se provodi. Novi izveštaju sa 'A Lesson In Romantics 10 Year Tour'-a na koju su išli sa Knuckle Puck i Milestones. Više u linkovima ispod.