4. 4. 2016.

Lonely The Brave objavili spot za "What If You Fall In" #video #premijera

Spot "What If You Fall In" se pojavio krajem februara ali samo na Lonely The Brave facebook stranici. Sada je postavljen i zvanično na njihovom youtube kanalu. Album 'Things Will Matter' je u prodaji 20. maja.


Blaze Bayley objavio Infinite Entanglement spot #video #premijera

Osmo solo izdanje za Blaze Bayley-a je već u prodaji. Nazvan 'Infinite Entanglement' ovo je konceptualan album sa SF tematikom. Novi spot za naslovnu numeru pogledajte u linku ispod.


Deftones novi singl "Hearts/Wires" #video #premijera

Samo par dana pre objavljivanja novog albuma 'Gore' Deftones su predstavili treći singl "Hearts/Wires". Drugačija od prethodna dva singla ova pesma predstavlja taj "novi" zvuk o kom su pričali u intervjuima. Preslušajte "Hearts/Wires" u linku ispod.


Volbeat su se vratili! #vesti

Volbeat su objavili kratki video trejler sa najavom za dešavanja koja nas očekuju od ovog benda. Novi album će se pojaviti u narednim mesecima naravno sledi i turneja kao i učešće na svim značajnijim rock/metal festivalima ovog leta.


Danny Worsnop prvi singl "I Got Bones" #video #premijera

Danny Worsnop poznatiji kao bivši Asking Alexandria pevač i sadašnji We Are Harlot frontmen postao je kantautor. "I Got Bones" je prvi singl njegovog solo projekta. 'The Prozac Sessions' će biti country-pop i classic-rock, dakle nešto drugačije od onog na šta smo navikli od njega.