12. 10. 2016.

Green Day "Ordinary World" lyric #video #premijera

Još jedan promo video sa novog Green Day albuma 'Revolution Radio' - recenziju pročitaj ovde. Pogledaj "Ordinary World" u linku ispod.


While She Sleeps dostigli cilj! #vesti

While She Sleeps su uspeli da sakupe dovoljno novca preko PledgeMusic platforme da otpočnu snimanje novog albuma. Više u linku ispod.


Moby & The Void Pacific Choir nova pesma "Hey! Hey!" #video #premijera

Još jedna pesma sa novog projekta Moby & The Void Pacific Choir. Album nazvan 'These Systems Are Failing' pojavljuje se 14. oktobra. Preslušaj novu pesmu "Hey! Hey!" u linku ispod.

Fall Out Boy "Sugar, We're Goin' Down" uživo #video #premijera

Fall Out Boy će 21. oktobra objaviti novo video izdanje 'Boys of Zummer: Live In Chicago'. Koncert će se pojaviti u DVD/Blu-Ray formatu ali i digitalno. Pogledaj "Sugar, We're Goin' Down" u linku ispod.


Jimmy Eat World "Sure and Certain" akustično #video

Pored spotova kojim promovišu novi album Jimmy Eat World su takođe snimili i set akustičnih numera. 'Integrity Blues' se pojavljuje 21. oktobra.
Pogledaj "Sure and Certain" u linku ispod.


Off With Their Heads "Old Man" akustično #stream

Off With Their Heads objavljuju akustični album 'Won't Be Missed'. Nedavno su objavili prvi singl "Clear The Air" a sada se pojavljuje "Old Man". Preslušaj u linku ispod.


The Story So Far konačno spot za "Nerve" #video #premijera

Jedna od najboljih The Story So Far pesama. "Nerve" se nalazi na albumu koji je jednostavno nazvan 'The Story So Far'. Spot je sastavljen od koncertnih snimaka, a ovaj bend je poznat po odličnim nastupima. Pogledaj "Nerve" u linku ispod.


Sainte (We Are The In Crowd) objavili "Technicolor" spot #video #premijera

Tay Jardine, Cameron Hurley i Mike Ferri, poznatiji po radu sa We Are The In Crowd objavili su prvi singl svog novog benda. Sainte bi mogao da se opiše kao alternative-pop. Spot za "Technicolor" pogledaj u linku ispod.