05.10.2013.

NOFX novo izdanje #vesti #video

Legende punk rock-a NOFX ne znaju za odmor! Posle turneje, na kojoj su snimali DVD 'Backstage Passport 2' (izlazi sledeće godine) bend će uskoro predstaviti i svoje pivo a decembra kreću na novu turneju. NOFX do kraja godine objavljuju novi EP 'Stoke Extinguisher'. Naslovna pesma je jedina nova, kao B strana je obrada Tony Sly-a "The Shortest Pier" (koja će se naći i na kompilaciji 'The Songs of Tony Sly: A Tribute', izlazi 29. oktobra).
Vinil verzija EP-a sadrži samo ove dve pesme dok na digitalnoj će se naći još tri koje su već bile objavljene ali na singlovima. Odlična "My Stepdad’s a Cop and My Stepmom’s a Domme", "sirov" demo "I Believe in Goddess", "Wore Out the Soles of My Party Boots" verzija iz 2012. i "New Year’s Revolution".povezane vesti: 
Održan francuski #Hellfest : Volbeat, Papa Roach, Bad Religion... #video 
10 pankera koji su bogatiji nego što mislite 
NOFX - božićna PUNK pesma!! 

The Dillinger Escape Plan remix #audio

Naslovna numera poslednjeg albuma 'One Of Us Is The Killer' u novoj remix verziji je postavljena na zvaničnoj stranici benda. The Dillinger Escape Plan su svojim novim izdanjem stekli veliki broj novih fanova (mikerecenzije jedan od njih) i to sasvim zasluženo jer su snimili izuzetan materijal.povezane vesti:
The Dillinger Escape Plan - One Of Us Is The Killer #recenzija 
The Dillinger Escape Plan "Hero of the Soviet Union" #video #premijera  
The Dillinger Escape Plan - One Of Us Is The Killer #video 

Korn uživo premijera novih pesama #video

Na Aftershock festivalu u Kaliforniji Korn su premijerno odsvirali dve nove pesme sa 'The Paradigm Shift' albuma. "Never Never" i "Love & Meth" su i aktuelni singlovi. Novi album će se naći u prodaji od 8. oktobra recenziju možete pročitati ovde.

Amaterski snimci:


povezane vesti:
Korn - The Paradigm Shift #recenzija 
Korn promocija albuma #video 
Korn, King's X & Lynch Mob projekat #video