13. 12. 2012.

Neobjavljena pesma Rammstein VIDEO



Rammstein su nedavno objavili novu verziju pesme “Mein Herz Brennt” originalni izdatu na albumu 'Mutter' iz 2001. Maxi singl sa booklet-om izdat je u nekoliko varijanti. 5 pesama na CD izdanju, 6 pesama digitalni download ili 7" vinyl sa dve pesme.
Pesmu "Mein Herz brennt" (Moje Srce Gori) dobijate u 4 verzije na CD, ili 5 na digital download varijanti.

Druga pesma je do sada neobjavljena "Gib mir deine Augen".


Blur na Szigetu 2013

Reformirani britpop heroji Blur nastavljaju da dodaju datume za turneju po Evropi 2013. Potvrdili su nastup na mađarskom Sziget Festivalu dobitniku nagrade Best European Major Festival. Festival se održava od 5-12. avgusta na Óbuda ostvru na Dunavu u Budimpešti.

Blur su se oformili ove godine i odsvirali niz koncerata po Britaniji i zatvorili Olimpijske igre u Londonu. Nije poznato dali će dve nove pesme "Under The Westway" i "The Puritan" svirati na budućim nastupima. William Orbit u jednoj od izjava je najavio saradnju sa Blur i snimanje novog materijala. Iako je gitarista Graham Coxon izjavio da neće biti novog albuma Blur.

Pored Budimpešte bend je potvrdio nastupe u Španiji na Primavera i Rock Werchter Festivalu u Belgiji.


Koncert 12/12/12 ukratko VIDEO

Na koncertu 12/12/12 za pomoć žrtvama uragana Sandy u New Yorku nastupile su brojne, uglavnom britanske zvezde starije generacije.

Program je otvorio Bruce Springsteen & E Street Band, u pesmi "Born To Run" pridružio mu se komšija iz New Jerseya Bon Jovi.



Roger Waters je odsvirao set Pink Floyd pesama kao gost u pesmi "Comfortably Numb" je bio pevač Pearl Jam Eddie Wedder.



Bon Jovi je sa svojim bendom odsvirao par pesama. Eric Clapton je izašao sa akustičnom gitarom a završio svoj kratki set sa električnom i bendom iza sebe. The Rolling Stones su odsvirali samo dve pesme, nije poznato zašto su skratili svoj nastup. Posle njih nastupila je Alicia Keys. The Who su se zadržali oko 30 minuta i proveli publiku kroz svoje najveće hitove. Kanye West je smorio svojim setom. Billy Joel je podigao publiku na noge hitovima 2New York State Of Mind", "River Of Dreams" i "You May Be Right".

Chris Martin frontman Coldplay je uz akustičnu gitaru održao kraći nastup, njegov gost je bio Michael Stipe nekadašnji pevač REM. Zajedno su odpevali "Losing My Religion".



Koncert je zatvorio Paul McCartney sa svojim bendom i sada već legendarnim gostovanjem članova Nirvane Dave Grohl, Krist Novoselic, Pat Smear. Nastup koji će se dugo pamtiti za pesmu "Cut Me Some Slack". Na twitteru novo ime za legendu The Beatles je Paul McKurtney!




Spisak izvođača i pesama na koncertu 12/12/12:

Bruce Springsteen and the E Street Band
"Land of Hope and Dreams"
"Wrecking Ball"
"My City in Ruins" › "Working on a Building" › "Jersey Girl"
"Born to Run" with Jon Bon Jovi

Roger Waters
"Another Brick in the Wall"
"Money"
"Us and Them"
"Comfortably Numb" + Eddie Vedder

Adam Sandler i Paul Schaffer
njihova verzija "Hallelujah"

Bon Jovi
"It's My Life"
"Wanted Dead or Alive"
"Who Says You Can't Go Home" + Bruce Springsteen
"Living on a Prayer"

Eric Clapton
"Nobody Loves You When You're Down and Out"
"Got to get Better in a Little While"
"Crossroads"

Rolling Stones
"You Got Me Rocking"
"Jumpin Jack Flash"

Alicia Keys
"Brand New Me"
"No One"

The Who
"Who are You"
"Bellboy"
"Pinball Wizard" › "See Me, Feel Me"
"Baba O'Riley"
"Tea & Theatre"

Kanye West
"Clique"
"Mercy"
"Power"
"Jesus Walks"
"Run This Town"
"Diamonds From Sierra Leone"
"Touch the Sky"
"Gold Digger"
"Good Life"
"Runaway"
"Stronger"

Billy Joel
"Miami 2017 (Seen the Lights Go Out on Broadway)"
"Movin' Out (Anthony's Song)"
"Have Yourself a Merry Little Christmas"
"New York State of Mind"
"River of Dreams"
"You May Be Right"
"Only the Good Die Young"

Chris Martin
"Viva la Vida"
"Losing My Religion" + Michael Stipe
"Us Against The World"

Paul McCartney
"Helter Skelter"
"Let Me Roll It"
"Nineteen Hundred and Eighty Five"
"My Valentine" with Diana Krall
"Blackbird"
"Cut Me Some Slack" + Dave Grohl, Krist Novoselic, Pat Smear
"I Got a Feeling"
"Live and Let Die"

Alicia Keys
"Empire State of Mind"

The Killers zvanični spot za "Miss Atomic Bomb"

The Killers su objavili zvaničnu verziju spota za drugi singl sa albuma 'Battle Born', pesmu "Miss Atomic Bomb". Album verzija pesme je urađena kao promotivni video turneje benda. Eric Roberts glumac poznatiji po akcionim filmovima i Izabella Miko su reprizirali svoje uloge iz spota "Mr. Brightside", radnja "Miss Atomic Bomb" se nadovezuje na radnju spota iz 2004. i prati ljubavni trougao likova koje igraju Roberts, Miko i Brendan Flowers pevač benda The Killers. Warren Fu je režirao ovaj i prethodni spot za pesmu "Runaways".
Spot je kombinacija glume i animacije.


povezane vesti:
recenzija: The Killers - Battle Born
Božićni singl The Killers VIDEO

Muse "Follow Me" VIDEO



Novi video spot sa albuma 'The 2nd Law' za pesmu "Follow Me". Treći singl sa novom albuma za Muse. Album je objavljen krajem septembra i šesti je za popularne britanske alternativne rockere. Ovim albumom Muse su još više podredili svoj muzički pravac komercijalnijem electro-pop zvuku.

recenzija albuma The 2nd Law


Deep Purple 26. april 2013


19 nedelja, 133 dana i odbrojavanje je počelo na sajtu deeppurple2013.com. Novi 19. album za Deep Purple čekamo već 7 godina i čekaćemo do 26. aprila 2013.
Poslednji album benda 'Rapture Of The Deep' izašao je još 2005. godine. Obožavaoci i novinari su često od članova benda tražili nov materijal ali Deep Purple su godinama izbegavali da rade na novim pesmama iz više razloga. Stanje u kome su muzička industrija nalazi poslednjih godina je jedan od glavnih razloga zašto bend nije hteo da snima nov album, više niko ne kupuje diskove uglavnom bi prokomentarisao Ian Gillan pevač benda.

Prošlog leta bend je konačno ušao u studio, na iznenađenje poznavaoca benda, Deep Purple su snimali u Nashville, Tennessee sa producentom Bob Ezrin-om. Možda je bend hteo da malo amerikanizuje svoj zvuk?

earMUSIC je izdavačka kuća za koju Deep Purple izdaju album, čije ime još uvek nije poznato. Glasina koju je pokrenuo izdavač earMUSIC je da album kombinuje Purple zvuk '70-tih i moderan rock zvuk.

Po prvi put bend ima zvanične facebook i twitter naloge pokrenute od strane izdavača.


povezane vesti: Nove pesme Deep Purple
Ian Gillan intervju / Deep Purple glavne zvezde na Emirates Airline Dubai Jazz Festival

Paul McCartney/Nirvana "Cut Me Some Slack" VIDEO


Na koncert za pomoć žrtvama uragana Sandy nastupili su Sir Paul McCartney sa članovima grunge legendi Nirvana. Novi bend je izveo pesmu "Cut Me Some Slack", pesma će se naći na soundtrack albumu za novi dokumentarni film Dave Grohla 'Sound City'.


videobam link:
http://videobam.com/dRcdh#.UMmD085tZPQ.blogger

audio verzija pesme