1. 2. 2017.

5 (i više) najznačajnijih producenata danas! #blog

Verujem da većinu zapravo i ne interesuje šta je posao producenta. Ne, oni nisu snimatelji, neki od njih rade i taj, tehnički deo posla ali drugi uglavnom ne. Bendovi su ti koji su autori muzike ali producent je režisar a albumi su njegovi filmovi. Producent je taj koji uobliči pesme i daje "ton" albumu. On je taj koji stvara hitove!

U tekstu ispod upoznaj se sa nekoliko najznačajnijih producenata danas a čija muzika je zastupljena na mikerecenzije. Kao soundtrack prilažem i playlist-u sa po nekoliko hitova svakog od njih.


Storm The Sky "Wake Up Sleeping" uživo na Unify 2017 #video

Storm The Sky snimak pesme "Wake Up Sleeping" sa Unify 2017 festivala održanog početkom januara u Australiji. Oni su prošle godine objavili svoj drugi studijski album 'Sin Will Find You'. Izdanje preslušaj na mikerecenzije.

Arcane Roots novi singl "Curtains" #video #premijera

Arcane Roots su objavili fantastičan spot za odličan singl "Curtains". Pesma počinje u Radiohead stilu ali onda se pretvara u besni Biffy Clyro! Singl se pojavio početkom decembra prošle godine. Još uvek nema informacija o njihovom drugom studijskom albumu ali je sasvim izvesno da će se pojaviti tokom ove godine. Debi 'Blood & Chemistry' objavili su još 2013. onda su pojavio EP 'Heaven & Earth' 2015. godine.


Dreamcar (AFI/No Doubt) u studiju #vesti

Dreamcar projekat u kome su se ujedinili AFI pevač i članovi No Doubt nastavljaju da "provociraju" snimcima iz studija. Kada će se pojaviti singl i informacije o albumu još uvek nije poznato.