9. 8. 2014.

Probajte nešto novo - King 810 #video #premijera

Ako volite Slipknot onda bi trebao da vam "leži" i King 810 ili ih označite kao jeftinu kopiju i zaboravite da postoje!
Njihov debi album 'Memoirs Of A Murderer' je u prodaji od 19. avgusta. Singl "Fat Around The Heart" je veliki hit na rock radio stanicama širom sveta, novi singl je "State Of Nature", pogledajte oba spota u linkovima ispod.

State Champs prva pesma sa 'The Acoustic Things' #video #premijera

Jedan od najuspešnijih bendova protekle godine su svakako američki pop punk State Champs. Novo izdanje 'The Acoustic Things' daje nešto drugačiju atmosferu pesmama koje su se našle na prošlogodišnjem albumu 'The Finer Things'. Pet akustičnih verzija pesama koje su dobro poznate njihovoj publici kao i dve nove čine ovaj mini album.


Celebrating Jon Lord 'The Composer' #video

Zvanični trejler izdanja 'Celebrating Jon Lord 'The Composer' sa koncerta iz Royal Albert Hall ovog aprila. Prijatelji muzičara su se okupili da odaju čast njegovom stvaralaštvu, pored dela na kome su se izvodile numere iz njegovog rock opusa koncert je otvoren prezentacijom Lord-ovih dela klasične muzike.

Učestvovali su Orion Orchestra sa dirigintom Paul Mann-om, Rick Wakeman, Jeremy IronsSteve Balsamo, Micky Moody...

Izdanje će se pojaviti u nekoliko različitih audio/video formata 26. septembra.

Miss May I "You Want Me" lyric #video #premijera

Novi lyric video za Miss May I sa albuma "Rise of the Lion" je za pesmu "You Want Me". Nije poznato da li je u pitanju novi singl.

Preslušajte novi Upon A Burning Body album #stream

Upon A Burning Body su američki deathcore i svoj novi album 'The World Is My Enemy Now' objavljuju za tri dana preko Sumerian Records. Preslušajte ga već danas na mikerecenzije.
Na pesmi "Blood, Sweat and Tears" gostuje Matt Heafy iz Trivium-a dok  Tyler "Telle" Smith iz The Word Alive gostuje u "I've Earned My Time".