16. 9. 2013.

Katy B novi singl "5 AM" #audio

Katy B je predstavila svoj novi singl "5AM". Pesma je drugi singl, posle "What Love Is Made Of" objavljenog još maja meseca. Novi album još uvek nema ni naziv ni datum objavljivanja.



Amaterski snimak novog singla sa Sziget festivala prošlog meseca


povezane vesti:
Katy B - What Love Is Made Of VIDEO
Radio 1 Big Weekend VIDEO
Nova Katy B!!! AUDIO


The Killers predstavili novu pesmu #audio

Pre par dana su na svom facebook profilu postavili sliku sa porukom na morzeovom kodu, u prevodu je pisalo "Shot At The Night" što je naziv nove pesme.



povezane vesti:
Lollapalooza 2013 - Nine Inch Nails, QOTSA, The Killers...
Rock Am Ring Festival drugi dan VIDEO
The Killers već snimaju novi album

Motion City Soundtrack novi singl #audio

Nikada dovoljno popularni u Evropi Motion City Soundtrack alternativni rock bend iz Amerike sutra objavljuje svoj novi singl. Bend je prošle godine izdao peti album u karijeri. Ne početku svog postojanja bend je išao kao emo rock-u ali zadnjih godina Motion City Soundtrack su totalno pop punk. Odličan novi singl "Inside Out" je dobar uvod u ovaj bend ako je ovo vaš prvi susret sa njima.




Pesmu su svirali na Warped turneji ovog leta.

Amaterski snimak

Preslušajte novi Mazzy Star album #stream #audio

Trebalo im je samo sedamnaest godina da snime ovaj album, Mazzy Star se vraćaju izdanjem "Seasons of Your Day". 




povezane vesti:
Mazzy Star - povratak #vesti

Leonard Cohen nova pesma #video

Na koncertu u Dablinu prošle nedelje Leonard Cohen je po prvi put odsvirao novu pesmu "I've Got a Little Secret". Još uvek nema vesti o novom izdanju pevača.




povezane vesti:
Leonard Cohen ponovo na turneji

Preslušajte novi Dream Theater #stream #audio

Dvanaesti album prog metalaca Dream Theater je ekskluzivno postavljen na preslušavanje na stranicama Rolling Stone web portala. Izdanje je jednostavno nazvano po imenu benda. U prodaji će se naći od 24. septembra za Roadrunner Records.




povezane vesti:
Dream Theater novi singl/album #video
Projekat The Winery Dogs novi singl VIDEO

Daft Punk - Lose Yourself To Dance #video

Prvi zvanični spot sa 'Random Access Memories' albuma. "Get Lucky" najveći hit ove godine nikada nije dobio svoju video prezentaciju. Iskreno "Lose Yourself To Dance" je (po meni) najlošija pesma ovog fenomenalnog albuma.



povezane vesti:
Stephen Colbert i Daft Punk #video
Daft Punk - Random Access Memories

Manic Street Preachers - Rewind The Film #recenzija

Columbia
2013


Za nekoliko godina Manic Street Preachers slave trideset godina rada, to ih nikako ne sprečava da i dalje objavljuju odlične albume. Jedanaesti studijski album ’Rewind The Film’ je pre svega dostojanstven. Izdanje koje nikako neće da promeni vaše mišljenje o ovom bendu.

Inspirisani velškim folkom i uvek aktuelnim problemima koji nas okružuju Manic Street Preachers se i dalje bore protiv svih nepravdi, samo ovog puta to čine mnogo mirnije.
Lucy Rose,  folk rock pevačica gosutje na „This Sullen Welsh Heart“ koja otvara album. „Show Me the Wonder“ aktuelni singl samo pokazuje koliko daleko je ovaj bend otišao u svojoj muzici. Fantastična kombinacija dubokog glasa Richard Hawley-a i visokog James Dean Bradfield-a u jezivo emotivnoj „Rewind The Truth“, naslovnoj pesmi. U The Beatles inspirisanoj „4 Lonely Roads” gostuje velška pevačica Cate Le Bon. Energična “(I Miss the) Tokyo Skyline” je izlet u moderne muzičke tokove, dok sledeća “Anthem for a Lost Cause” je mirna, klasična balada. Možda i potencijalni singl u “As Holy as the Soil (that Buries Your Skin)”. Izdanje zatvara “30-Year War” u kojoj se bend obračunava sa svim nedaćama koje su zadesile njihove sunarodnike u proteklih trideset godina koliko traje njihova borba.

Manic Street Preachers je bend koji se voli. Više nije ni važno koliko su dobri njihovi albumi, a dobri su. Kada se jednom ‘navučete’ na glas James Dean Bradfield-a i na zvuk njegovog benda ostajete im verni čitavog života.

Paul McCartney "New" lyric #video

Predivna nova pesma za čoveka koji ne ume da stane, Paul McCartney je neko ko i dalje je inspiracija svima koji hoće nešto bolje što od svoje muzike, što od svog života...
Novi album 'New' će se pojaviti 14. oktobra.



povezane vesti:
Paul McCartney - New #video #vesti
Paul McCartney i Nirvana ponovo zajedno #video
Sasvim drugačiji Paul McCartney #video