23. 3. 2017.

The Menzingers novi spot "After The Party"

The Menzingers su objavili još jedan spot sa albuma 'After The Party' (recenzija) koji može da se presluša na blogu. Momci su trenutno na američkoj turneji, tek aprila imaju nekoliko datuma u Evropi posle kojih se sele u Japan.


Volbeat objavili "Black Rose"

Posle nekoliko meseci Volbeat objavljuju novi singl sa albuma 'Seal The Deal'. Lyric video za "Black Rose" možeš da pogledaš u linku ispod.


Green Day “Still Breathing” uživo kod Colbert-a

Green Day su u The Late Show with Stephen Colbert predstavljeni kao omiljeni bend boga (nisu precizirali kog!). Bend je uživo odsvirao, još uvek, aktuelni singl "Still Breathing" sa albuma 'Revolution Radio' (recenzija).


Art Of Anarchy 'The Madness' recenzija

Century Media
2017

Ovo je zapravo drugi Art Of Anarchy album ali kao da je prvi. Na prethodnom je pevao Scott Weiland koji je posle pljuvao po ovom bendu a sada više nije među živima. Ne znam kako su došli na ideju da Scott Stapp bude novi pevač, neko ko je imao slične probleme kao i Weiland ali ih je pobedio. Poznat kao Creed frontman sada je snimio možda i najbolji album u karijeri. 'The Madness' se preporučuje svima koji kažu da više nema dobrih rock bendova, da im promeni mišljenje,

Preslušaj Creeper debi album 'Eternity, In Your Arms'

Creeper su dan pre objavljivanja svog albuma 'Eternity, In Your Arms' odlučili da nam svima dozvole da ga i preslušamo. Njihov debi je jedno od najočekivanijih izdanja ove godine ne samo kada je punk muzika u pitanju. Uz singlove "Suzanne", "Hiding With Boys" i "Black Rain" uživajte u kompletnom albumu u linku ispod.


Jule Vera nova pesma "Lifeline"

Pored najave da nastupaju na jednoj od dve glavne bine na ovogodišnjem Warped Tour-u Jule Vera su objavili i novu pesmu "Lifeline". Deluje kao da će ovo biti njihova godina kada će konačno izaći iz anonimnosti i pokoriti svet (doslovno)! Pogledaj novi spot u linku ispod.


Objavljena lista izvođača za Warped Tour 2017

Najočekivanija Američka turneja-festival posvećen alternativnoj sceni još od 1995 je svakako Warped. Uglavnom namenjen mlađoj populaciji i zato uvek iznenadi spiskom izvođača. 2017. nije izuzetak, popularno je da se kaže da je ovo (za svaku) najgora godina a zapravo ima za svakog ponešto. Glavni čovek organizacije Kevin Lyman je u ceremoniji na Full Sail University objavio sva imena u uživo stream-u, pogledaj snimak dole. Najave i kompletan spisak pogledaj u linku ispod.