2. 5. 2013.

30 Seconds To Mars - Conquistador VIDEO

Kako se bliži datum objavljivanja 'Love Lust Faith + Dreams' albuma, 30 Seconds To Mars su objavili još jednu pesmu sa njihovog četvrtog izdanja. Lyric video za pesmu "Conquistador" koja kao i prvi singl "Up In The Air" više deluje kao da je pravljena za repertoar Rihanne. 30 Seconds To Mars su ovog puta bili velijodušni prema fanovima iz zemalja koje nisu Amerika pa su spot postavili na youtube i omogućili da ga svi neometano gledaju.





povezane vesti:
30 Seconds To Mars "Up In The Air" premijera VIDEO
O novom 30 Seconds To Mars albumu AUDIO

Novi Gogol Bordello, uskoro

Gypsy Punk ili kako pevač Eugene Hutz opisuje svoj bend "balkanska muzika se srela sa latinskom i sada luduju zajedno" to je Gogol Bordello, jedan od najboljih koncertnih bendova.
Novi album 'Pura Vida Conspiracy' pojavljuje se 23. jula za ATO Records/Casa Gogol. To je prvo izdanje za novog izdavača od kada su prekinuli saradnju sa American Recordings Rick Rubin-a. Album je sniman prošlog decembra sa producentom Andrew Scheps-om, sa njim su radili i na 'Trans-Continental Hustle'(2010).



Rudimental "Baby" VIDEO

Nije objavljena kao singl, već se nalazi na tzv. B strani "'Waiting All Night" singla, dubstep stvar "Baby" je dobila i video spot. Vokale su snimili MNEK & Sinead Harnett a njih dvoje su i jedini akteri spota. Režiju je potpisao Rob Rowland.



povezane vesti:
recenzije: Rudimental - Home

Rudimental novo ime za hitove VIDEO

Deftones vokal-prva Palms pesma AUDIO

Novi projekat Chino Moreno-a pevača Deftones nazvan Palms je sa članovima doom-metal benda Isis: basista Jeff Caxide, bubnjar Aaron Harris i gitarista Bryant Clifford Meyer.
Alternativni metal ili možda je bolje opisati Palms kao Sonic Youth sa Chinom na vokalima, ako je suditi po prvoj objavljenoj pesmi "Patagonia".
Prvi album projekta izlazi 15. juna za Ipecac Records.



povezane vesti:
Projekat Deftones vokala
Oproštaj od Chi-a
Deftones novi singl VIDEO

Sub Focus novi singl VIDEO

Nick Douwma poznatiji kao Sub Focus objavljuje novi singl "Endorphins" na kom mu gostuje Alex Clare na vokalima. Za razliku od prethodnog singla "Tidal Wave" na novom ima više dance uticaja.
Alex Clare je trenutno aktuelan i na prvom Rudimental album na kom je snimio dve pesme.