23. 8. 2016.

Taking Back Sunday su odlični u "You Can't Look Back" #video #premijera

Kada preslušaš novu Taking Back Sunday pesmu "You Can't Look Back" shvatiš zašto voliš ovaj bend. Ovo je drugi singl albuma 'Tidal Wave', u prodaji od 16. septembra.
Obavezno spot pogledaj do kraja, ima veoma neočekivan obrt!


New York u novom Touché Amoré spotu "Skyscraper" #video #premijera

Jeremy Bolm, frontmen Touché Amoré je pesmu "Skyscraper" posvetio gradu New York-u i uspomene koje ga vezuju za majkom koje je preminula od raka. U pesmi gostuje pevačica Julien Baker. To je drugi singl sa četvrtog albuma benda koji je i nazvan 'Stage Four', u prodaji od 16. septembra za Epitaph.


Joyce Manor spot za "Fake I.D." #video #premijera

Joyce Manor su objavili oficijelni spot za "Fake I.D.". Pesma se nalazi na novom albumu 'Cody', u prodaji od 7. oktobra.


Too Close To Touch nova pesma "Crooked Smile" #video #premijera

Novi singl za Too Close To Touch. "Crooked Smile" se nalazi na albumu 'Haven’t Been Myself', u prodaji od 23. septembra. Preslušaj pesmu u linku ispod.


Stick To Your Guns uživo na Summerblast-u #video

U linku ispod pogledaj Stick To Your Guns koncert na ovogodišnjem The Ultimate Summerblast Festival-u u Nemačkoj. Nastup je održan 20. avgusta. Repertoar pesama koje izvode je obogaćen sa "Universal Language", prvim singlom novog izdanja 'Better Ash Than Dust' najavljenog za 23. septembar.


Bastille "Good Grief" uživo #video

Bastille su objavili uživo verziju singla "Good Grief" snimljenog za Vevo Presents. Njihov novi album 'Wild World' pojaviće se 9. septembra. Pre nekoliko dana postavljen je spot za drugi singl "Fake It", više u povezanim vestima.