16. 10. 2015.

Šta ste vi radili kada su Blink 182 svirali na Warped Tour-u 1996. godine? #video

Kako su Blink 182 dospeli na Warped Tour?
Kao bend koji je upravo objavio debi album ('Cheshire Cat' 1995.) Blink su zapali za oko Pennywise gitaristi Fletcher Dragge-u. Na njegov nagovor ali i uz njegovu finansijsku pomoć Blink su dospeli na Warped turneju. Kevin Lyman organizator Warped-a je bio u nedoumici gde da ih stavi, na kojoj bini jer su bili relativno nepoznati. Ispravna odluka da budu na glavnoj bini mu se svakako isplatila jer kada su par godina kasnije bili najpoznatiji rock bend na planeti oni su se vratili na Warped i svi su zaradili mnogo više para.


Preslušajte novi Zebrahead album 'Walk The Plank' #stream

Ovo je dvanaesti Zebrahead album u njihovoj skoro dvadesetogodišnjoj karijeri ali drugi otkako su se ljudi setili da oni postoje i da je njihova muzika sasvim OK za slušanje. Pop-punk, hardcore i rap, sve to pomešano u jedno je Zebrahead.
'Walk The Plank' je najavljen sa dva singla "Worse Than This" i "Save Your Breath".
Preslušajte kompletan album u linku ispod.


Bullet For My Valentine novi spot "Venom" #video #premijera

Bullet For My Valentine su objavili novi spot i to za naslovnu numeru albuma 'Venom'. Odlično izdanje koje zaista vredi preslušati jer nudi metal numere koje nisu napadne i ne traju duže od četiri minuta (to je danas veoma važno!). Bullet For My Valentine su se ovim albumom vratilii u formu na radost fanova ali i muzičke javnosti širom sveta.