30. 5. 2013.

Mallory Knox na Slam Dunk Festivalu VIDEO

Rocksound je snimio nastup Mallory Knox na ovogodišnjem Slam Dunk festivalu koji se održava u Leeds-u. Pred njih nastupali su i All Time Low, Pierce The Veil, Sleeping With Sirens, Kids In Glass Houses, We Are The Ocean...


povezane vesti:
Mallory Knox novi singl Beggars VIDEO
Mallory Knox prvi album (konačno!) 21. januara

Bon Jovi se odrekao honorara

Bend Bon Jovi su se odrekli svog honorara u korist jeftinijih karata za njihov nastup u Španiji. Cene karata za koncert 27. juna u Madridu biće više nego pristupačne od 17 € do 38 €, standardne cene za ovakav koncert bi bile od 50 € i više.

Ovakav gest od strane rock veterana je naišao na odobravanje od strane fanova i sve ulaznice su odmah rasprodate. Razlog zašto se Bon Jovi menadžment odlučio na ovakav potez je taj što nisu hteli da otkažu nastup a Španija je jedna od zemalja evro-zone koja je najteže pogođena svetskom ekonomskom krizom.

Aplauz za Jon Bon Jovi-a i njegov bend, trebali bi i njegove starije kolege, mislim na The Rolling Stones, da ponekad časte svoje obožavatelje a ne da postavljaju rekorde u najskupljim cenama karata.



povezane vesti:
Bon Jovi drugi singl VIDEO
recenzija: Bon Jovi - What About Now
Zvanični novi spot za Bon Jovi-a VIDEO

Katy B - What Love Is Made Of VIDEO

Zvanični spot za prvi singl sa novog izdanja za dub step pevačicu Katy B. Drugi album bi trebao uskoro da dobije datum izlaska kao i konkretan naziv. Katy B je nedavno nastupila na drugoj bini BBC-jevog festivala Big Weekend u Londonu i imala jedan od najboljih nastupa od svih izvođača.



povezane vesti:
Radio 1 Big Weekend VIDEO
Nova Katy B!!! AUDIO
Katy B - novi album je 95% gotov AUDIO