9. 12. 2012.

Mallory Knox prvi album (konačno!) 21. januara


Bend Mallory Knox iz Engleske se u muzičkom pravcu kreće od punka i hard core-a do alternative. Žestoki rifovi, kratki refreni, bend koji vas ne ostavlja ravnodušnim ako volite rock muziku. Deo su pravca koji polako osvaja Britaniju a uskoro i ostatak sveta. Mallory Knox će ovim albumom biti rame uz rame sa bendovima Lower Than Atlantis, Don Broco, Canterbury, We Are The Ocean, Deaf Havana, koji već imaju zvanična izdanja.


Pre samo mesec dana pesma "Wake Up" je za kratko vreme od relativno nepoznatog benda napravila ime bez kog Rock Radio DJ-i na britanskim stanicama ne počinju svoje emisije. Kombinacija Billy Talent sa jedne i Funeral For A Friend sa druge strane u ovoj pesmi, otkrivaju da sa Mallory Knox nema šale. Singl koji je prethodio "Wake Up" je pesma "Death Rattle", u prodaji se pojavio avgusta i samo je podstakao uspeh ovog benda. Uskoro je usledio i ugovor za debitanski album. 'Signals' će biti objavljen 21. januara i uz tri prethodna singla benda naći će se još osam pesama. Album su snimili sa producentom Dan Lancaster-om u njegovom Studio GlassEye (gde su snimali Lower Than Atlantis, Don Broco). Album izlazi za nezavisnu A Wolf At Your Door Records.


Prvo izdanje za Mallory Knox je maxi singl 'Pilot'. Mračan i čudan ali sa puno melodije predstavio je Mallory Knox kao bend koji obećava. Samo pet pesama odlično prikazuje kojim putem ovaj bend je krenuo, a dve pesme su se izdvojile kao hitovi "Promises" i "Oceans".

Ime Mallory Knox dolazi iz filma Natural Bork Killers u režiji Oliver Stone-a, glavni ženski lik se zove Mallory Knox a tumači je fantastična Juliette Lewis.


Pilot EP "Oceans"

Нема коментара:

Постави коментар