24. 6. 2016.

Yellowcard se opraštaju od publike sa "Rest In Peace" #video #premijera

Posle deset studijskih albuma Yellowcard prestaju sa radom. Novi singl "Rest In Peace" počinje rečima "Rastanci su uvek teški...". Na svom sajtu bend je ostavio poruku u kojoj objašnjavaju svoje razloge za kraj karijere. Pročitaj Yellowcard poruku u linku ispod i pogledaj novi spot.


Vanna nova pesma "Leather Feather" #video #premijera

Još jedan singl sa narednog albuma 'All Hell'. Vanna su izdanje najavili sa "Pretty Grim", onda se pojavila "Mutter", sada "Leather Feather". Sve što smo do sada čuli zvuči veoma snažno i dobro!


Probajte nešto novo - Cane Hill #video #premijera

Nu-Metal iz New Orleans-a... Cane Hill su sa pravom osvojili Best International Newcomer na ovogodišnjim Kerrang muzičkim nagradama, to će vam biti jasno kada preslušate barem jednu njihovu numeru. Debi album 'Smile' pojaviće se 15. jula za Rise Records. Odličan spot i pesma "You're So Wonderful" je novi singl, pogledajte spot u linku ispod.


Frank Turner "Love Forty Down" #video #premijera

Frank Turner je snimio novi spot u kome se pojavljuju njegovi prijatelji, dok je on bio režiser. "Love Forty Down" je jedna od najboljih pesama na odličnom albumu 'Positive Songs for Negative People' - pročitaj recenzju.


Mayday Parade novi spot "Let's Be Honest" #video #premijera

Mayday Parade su inspiraciju za novi spot "Let's Be Honest" pronašli u hororima B produkcije šezdesetih. Pesma se nalazi na aktuelnom albumu 'Black Lines' koji možete preslušati na mikerecenzije.


'Suicide Squad' novi singl "Sucker For Pain" #video #premijera

Jedan od najočekivanijih filmova ovog leta je svakako 'Suicide Squad', priča o anti-herojima iz DC univerzuma. Nedavno objavljeni spot za twenty one pilots je bio početak kampanje za soundtrack koji će pratiti bioskopsko izdanje. Drugi singl "Sucker For Pain" je kolaboracija više izvođača Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons w/ Logic & Ty Dolla $ign ft X Ambassadors.


Motionless In White nova pesma "570" na poklon #video #premijera #download

Kako je ranije objavljeno Motionless In White su napustili svoju pređašnu izdavačku kuću Fearless Records. U međuvremenu bend je snimio novi album koji će se pojaviti za Roadrunner. Za sada se pojavio samo prvi singl, nazvan "570", koji možete besplatno preuzeti u linku ispod.


The Color Morale najavljuju novi album sa "Walls" #video #premijera

The Color Morale su novim spotom "Walls" najavili objavljivanje petog studijskog albuma 'Desolate Divine'. Disk će se pojaviti 19. avgusta za Fearless Records.