15. 6. 2017.

Kako napraviti bend: 10 Lekcija iz 10 Filmova

Razmišljaš da osnuješ bend ili si već napravio tu grešku u životu.

Stvari baš ne idu tokom kojim si planirao, osećaš se izgubljeno...

Na tvoju sreću postoje filmovi koji mogu da ti pomognu. Od naslova koji su se našli na ovoj listi možeš da naučiš sve, kako početi, kako postati popularan, šta kada slava izbledi ili šta ako uopšte ne uspeš kao muzičar (uvek možeš da postaneše bloger, ili ne).

Stone Sour nova pesma "Mercy" uživo

Umesto spota Stone Sour su postavili uživo verziju potpuno nove pesme "Mercy". To je četvrti singl 'Hydrograd' albuma koji se pojavljuje krajem meseca, 30. juna. Pogledaj video u linku ispod.

Queens of the Stone Age vam predstavljaju "The Way You Used to Do"

Queens of the Stone Age su predstavili novu pesmu "The Way You Used to Do". Ovo je prvi singl novog albuma koji nosi naziv 'Villains' i pojaviće se 25. avgusta. Detalji albuma u linku ispod.

Hands Like Houses potpisali za Hopeless i objavili "Drift"

Hands Like Houses su posle tri albuma objavljenih za Rise Records su sada deo Hopeless Records i to su ozvaničili novim singlom "Drift". Na teritoriji svoje rodne Australije albume će i dalje objavljivati za UNFD. Ovog leta oni će svirati na Warped turneji u Americi. Informacija o novom albumu još uvek nema, prethodni 'Dissonants' (recenzija) pojavio se prošle godine.

The Killers najavljuju album sa "The Man"

Kao jedan od retkih bendova koji dolaze iz Las Vegasa The Killers imaju potrebu da svakim novim albumom idu u pravcu raskoša i razmetanja. Singl "The Man" koji je inspirisan osamdesetim, što je trenutni trend u popularnoj muzici, zvuči kao moderna mešavina Bee Gees i David Bowie-a. Peti album benda nazvan je 'Wonderful Wonderful', prethodni 'Battle Born' (recenzija) objavljen je pre pet godina. Detalji novog izdanja će uskoro biti poznati.