13. 9. 2014.

Corde Oblique premijera novog spota, uskoro #vesti

Corde Oblique su italijanski progressive/ethereal/folk bend koji traje već godinama. Zanimljiv i drugačiji pristup komponovanja odvaja ove muzičare od većine i svrstava ih u umetnike.
Njihov poslednji album 'Per Le Strade Ripetute' je bio izdanje godine na mikerecenzije za 2013. Pored jednog snimljenog spota "Averno" pojavio se i snimak pesme "In the temple of echo" snimljen uživo u Tempio di Mercurio pećini, isti autentični snimak se našao i na albumu. Obrada numere "Requiem For A Dream" istoimene teme iz filma,  postavljen je kao audio snimak sa insertima iz filma 'Naqoyquatsi'.

Novi spot "My Pure Amethyst" će biti premijerno prikazan 29. septembra. Režiju je radio Maurizio Ghilleri a sniman je u malom gradiću Senerchia koji je napušten od zemljotresa 1980. godine.

Jesen uz Epitaph Records #video

Epitaph Records predstavlja singlove koji će se pojaviti sa početkom jeseni: Pianos Become The Teeth, Joyce Manor, The Sidekicks, The Menzingers, Plague Vendor i Desaparecidos.


Preslušajte Epitaph Fall Sampler 2014

Guano Apes novi spot "Fake" #video #premijera

Drugi spot za nemački rock bend Guano Apes sa aktuelnog 'Offline' albuma. Za snimanje spota bend je iskoristio kamere sa svojih telefona, jeftino i efikasno!


Dickinson, Hughes, Paice, Airey & Wakeman uživo za Jon Lord-a #video

Zvanični snimak sa koncertnog DVD-a 'Celebrating Jon Lord', možda i vrhunac večeri kada su Bruce Dickinson i Glenn Hughes otpevali najveći Deep Purple MK3 hit "Burn". U bendu pored dvojice pevaču su bili i Ian Paice na bubnjevima, Don Airey i Rick Wakeman na klavijaturama i Murray Gould na gitari. Pratili su ih Orion Orchestra sa dirigentom Paul Mann-om.