18. 11. 2016.

Preslušaj Enter Shikari 'Live At Alexandra Palace' album #stream

Od danas je u prodaji novi Enter Shikari koncertni album 'Live At Alexandra Palace'. Preslušaj ga u linku ispod.


AFI i No Doubt zajednički projekat #vesti

O ovom projektu se pričalo ali sve se na tome i završilo ali... Sada možemo i da očekujemo nešto od ove "super grupe" tokom sledeće godine, za sada poznato je da će se bend zvati Dreamcar. Pored Davey Havok-a (AFI, Xtrmst) ostali članovi su muški deo No Doubt (Tom Dumont, Tony Kanal, Adrian Young). Više u linkovima ispod.


Avenged Sevenfold sa snimanja novog albuma #video

Avenged Sevenfold su podelili snimke koji su nastali u studiju tokom snimanja novog albuma 'The Stage' (pročitaj recenziju). Takođe možete pogledati i kako je nastao spot za naslovnu numeru. Više u linkovima ispod.


Lamb of God nova pesma "Culling" #video #premijera

'The Duke' EP je i zvanično u prodaji. Lamb Of God su naslovnu numeru ovog izdanja posvetili svom fanu koji je preminuo od leukemije (više ovde). Novu pesmu "Culling", kao i ostale, koncertne, snimke sa albuma preslušaj u linku ispod.


Can't Swim novi spot "Stranger" #video #premijera

Can't Swim su objavili novi spot, za pesmu "Stranger". Ovo je njihov novi singl, tokom leta pojavio se 'Death Deserves a Name' EP. Pesma je dostupna u digitalnom formatu, više u linku ispod.


'Get Better' film o Frank Turner-u #video

Snimci nastali tokom 2015. na turneji i u studiju našli su se u filmu 'Get Better' koji je režirao Ben Morse. Pre digitalnog i fizičkog objavljivanja film će se naći u bioskopu za jedno veče, premijera je 13. decembra u Londonu. Posle projekcije Turner i njegov bend će održati kraći koncert i odgovarati na pitanja publike. Više u linku ispod.


The Killers božićni album #vesti

Proteklih deset godina The Killers objavljuju božićne pesme i prihod od zarade ide u fond red.org. Sve do sada objavljene numere su sakupljene u album koji se zove 'Don't Waste Your Wishes'. Novi singl je "I’ll Be Home For Christmas" i za sada je dostupan na itunes.