25. 6. 2014.

Linkin Park 'Hybrid Theory' uživo na Download Festivial-u 2014 #video

Amaterski video nastao iz prvog reda na ovogodišnjem Download Festivalu na čuvenom Donington Parku daje uvid u set listu nastupa Linkin Park. Kako je bilo najavljeno bend je odsvirao svoj debi 'Hybrid Theory' u celini. LP su odsvirali ukupno 24 pesme u snimku dole su dve trećine njhovog nastupa.

Pogledajte nastup dok ne bude uklonjen sa youtube-a:

Air Dubai "Coasts" uživo #video

Air Dubai uživo, bez publike. "Coasts" se nalazi na njihovom novom albumu 'Be Calm'. Disk će uskoro biti u prodaji, od 1. jula preko Hopeless Records.

Preslušajte novi Love, Robot album #stream

'B.A.D.' je novi album za black-pop grupu Love, Robot. Mračni gitarski pop sa punk energijom je zvuk kakav proizvodi ovaj bend predvođen pevačicom Alexa San Roman-o.
Njihove pesme podsećaju na Paramore i We Are The In Crowd ali i na bendove kao Hole.



Preslušajte njihovo novo izdanje u linku dole:

Avenged Sevenfold reizdanje drugog albuma #video #vesti

Drugi album Avenged Sevenfold originalno objavljen 2003. će dobiti novo prošireno izdanje. 'Waking The Fallen: Resurrected' će biti upotpunjen sa 11 novih pesama, novim omotom a kao bonus dobijamo prvu verziju spota "Unholy Confessions" i dokumentarac o nastanku albuma sa članovima benda.


Avenged Sevenfold su nedavno bili glavne zvezde prvog dana Download Festivala. Njihov nastup neki hvale ali su se naravno našli i oni koje bend nije impresionirao. Svoj šesti album 'Hail To The King' objavili su pre skoro godinu dana, komercijalni uspeh je bio zagarantovan ali bend se našao na udaru nekih svojih kolega prvenstveno zbog materijala koji ne deluje baš kao njihovo originalno delo.

Kako su coldrain snimali album #video

Japanski metalcore coldrain objavili su drugi album za Hopeless Records. Disk je u prodaji od 24. juna.
Kako su snimali svoj novi materijal pogledajte u video klipovima dole.





Njihov novi album 'The Revelation' možete preslušati na mikerecenzije potražite link dole: