13.04.2014.

Preslušajte novo Hawthorne Heights izdanje #stream

'The Silence in Black and White' deset godina kasnije, debi album američkih rock-era Hawthorne Heights dobio je novo, akustično reizdanje. Album je bio najprodavaniji debi Victory Records-a tadašnjeg izdavača benda. 2005. se pojavilo prošireno izdanje sa bonus DVD-om.
Novi izdavač InVogue Records objavljuje 'The Silence in Black and White - Acoustic' 15. aprila. Svih jedanaest pesama su ponovo snimljene u akustičnom aranžmanima.

Sa originalnog izdanja su objavljena tri singla: "Ohio Is for Lovers", "Niki FM", "Silver Bullet".


Being As An Ocean - Death's Great Black Wing Scrapes The Air #audio #premijera

Američki melodični hardcore bend Being As An Ocean uskoro objavljuje svoj drugi album. 'How We Both Wondrously Perish' će se naći u prodaji od 6.maja preko InVogue Records. Prvi singl je za "Death's Great Black Wing Scrapes The Air".


Ništa od novog Blink-182 albuma? #vesti

Pre par meseci Mark Hoppus je preko svog twitter-a poslao fotografije sa snimanja novog Blink-182 albuma i to je bilo to. Travis Barker je nastavio pripreme za američku turneju sa Transplants, Hoppus da gleda fudbalske utakmice ali Tom DeLonge se dosetio da bi mogao da objavi novi Angels And Airwaves album. Posle tri godine čekanja novo izdanje 'POET' će se pojaviti na Halloween (Noć veštica) ove godine. Prethodni, dupli 'LOVE' izašao je 2011.
Blink-182 ovog leta pored evropske turneje će biti i glavne zvezde Reading/Leeds festivala u engleskoj.povezane vesti:
O novom Blink-182... #vesti
Prva najava za Reading/Leeds 2014 #vesti
Nova pesma Angels & Airwaves #video

Yellowcard snimaju album #video #stream

Jedan od najpoznatijih pop punk bendova danas snima novi album. Yellowcard su posle gubitka bubnjara ušli u studio i počeli rad na svom devetom studijskom izdanju. Prethodni 'Southern Air', objavljen 2012. je dobio uglavnom pozitivne kritike ali primetno je da je bend otišao u moderne pop punk vode gde pop elementi dominiraju u pesmama. Kao singlovi izdvojili su se "Always Summer" i "Here I Am Alive" na kojoj gostuje Tay Jardine iz We Are The In Crowd. Jedan od hitova sa albuma je "Telescope", pop punk festival, na kojoj pored Yellowcard-s i Tay Jardine gostuju i Alex Gaskarth iz All Time LowCassadee Pope (solo pevačica, poznata po radu sa Hey Monday).

Kako Yellowcard snimaju novi album možete pratiti uživo na Ustream.tv/Yellowcard
povezane vesti:
Preslušajte ceo Punk Goes 90s Vol. 2 album #stream
Yellowcard ostali bez bubnjara #vesti
Yellowcard - Ocean Avenue Acoustic #recenzija