9. 5. 2013.

Još dve Queens Of The Stone Age pesme AUDIO


Na soundcloud-u su se pojavile još dve nove QOTSA pesme, snimljene uživo. "I Sat By The Ocean" i "If I Had A Tail" su sličnog, srednjeg tempa. '...Like Clockwork' je jedan od najočekivanijih albuma ove godine, samo neki od gostiju su: Dave Grohl, Elton John, Trent Reznor, bivši članovi benda Nick Oliveri i Mark Lenagan...




povezane vesti:
Queens of the Stone Age - I Appear Missing VIDEO
Zvanično izdanje nove Queens Of The Stone Age pesme AUDIO
Novi Queens Of The Stone Age album AUDIO

Ako znate ko su The Breeders onda niste baš mladi... VIDEO

Kim Deal je posle raspada The Pixies oformila The Breeders sa svojom sestrom bliznakinjom Kelley Deal. Na bas gitari je bila Josephine Wiggs a Jim Macpherson je bio za bubnjevima. Objavili su dva albuma, 'POD' (1990) i 'Last Splash' (1993).
Jedan od najvećih hitova alternativnog rock-a pesma "Cannonball" je sa 'Last Splash-a'. Još jedan EP '94. i do 2002. bend nije radio. 'Title TK' i 'Montain Battles' iz 2008. su prošli nezapaženo možda zato što su samo sestre Deal od originalnih članova bile prisutne.
20. godina od objavljivanja 'Last Splash' originalni bend se okupio i krenuo na turneju. Album će biti re-izdat u specijalnom pakovanju sa bonus pesmama.
U emisiji Late Night with Jimmy Fellon The Breeders su odsvirali dve pesme.



The Dillinger Escape Plan singl br. 2 AUDIO

"Nothing's Funny" je druga pesma sa novog izdanja 'One Of Us Is The Killer'. Peti album za američki mathcore bend The Dillinger Escape Plan pojavljuje se 14. maja preko Party Smasher Inc. izdavačke kuće u vlasništvu benda.
Prvi singl je "Prancer" za koju su snimili i spot.



povezane vesti:
The Dillinger Escape Plan objavili nov singl “Prancer” AUDIO
The Dillinger Escape Plan novi album AUDIO

David Bowie spot sa Gary Oldmanom i Marion Cotillard VIDEO

Spot za pesmu "The Next Day" je danas objavljen pa povučen sa youtube-a, pa vraćen uz dodatka da sadrži eksplicitne scene! Naslovna numera sa 'The Next Day' albuma je treći singl, u spotu glume Gary Oldman i Marion Cotillard. Režiserka i fotograf Floria Sigismundi ponovo je sarađivala sa Bowie-em, snimala je i spot za drugi singl "The Stars (Are Out Tonight)".




povezane vesti:
Drugi singl sa novog David Bowie albuma VIDEO
recenzija: David Bowie - The Next Day
David Bowie neće nastupati uživo

Deftones - "Swerve City" VIDEO

Novi spot za Deftones sa sedmog albuma Koi No Yokan. "Swerve City" je prvo objavljen kao interesantan lyric video sa scenama iz western filmova o ženama kaubojima, slična tema je i u zvaničnoj verziji spota.



povezane vesti:
Deftones vokal-prva Palms pesma AUDIO
Oproštaj od Chi-a
Deftones novi singl VIDEO
recenzija: Deftones – Koi No Yokan