20.06.2013.

The Postal Service - A Tattered Line of String #video

The Postal Service je projekat Ben Gibbard-a (Death Cab For Cutie) i producenta Jimmy Tamborello-a (poznatiji kao Dntel). Objavili su samo jedan album 'Give Up' još 2003. Muzičke ideje su snimali na diskovima i dve godine ih razmenjivali preko pošte, tako su i došli na ideju za ime benda.
'Give Up' je objavljen za Sub Pop i dobio je platinasti sertifikat kao najprodavanije izdanje ove kuće još od prvog albuma Nirvane 'Bleach'.
Muzičari su 2007. najavili drugi album ali do danas nema novih vesti jer su Gibbard i Tamborello posvećeni svojim drugim projektima.
Februara ove godine 'Give Up' je dobio novo, prošireno izdanje sa čak 15 bonus pesama, jedna od njih je novi singl "A Tattered Line of String".
Ako volite nešto drugačiji zvuk, probajte The Postal Service i njihove elektronske indie pop pesme.


Deep Purple se zahvalili fanovima #vesti

Na svojoj facebook stranici Deep Purple su uz kratku poruku "Thank You!" postavili fotografiju sa spiskom zemalja i pozicijama na listama za novi album 'Now What?!'. Prvo izdanje posle osam godina je uspelo da se plasira na mesto broj 1 liste novih albuma u čak četiri evropske zemlje i u top 10 u još pet zemalja.
Za drugi singl 'Vincent Price' bend je snimio i promotivni spot što nisu radili već više od dvadeset godina. Novo izdanje je uglavnom dobijalo pozitivne kritike i odlične ocene, recenziju albuma možete pročitati ovde.

povezane vesti:
Omot novog Deep Purple singla
Deep Purple uživo na Nemačkoj televiziji VIDEO
Deep Purple - Vincent Price VIDEO
recenzija: Blackmore's Night - Dancer and the Moon #recenzija

Chimaira - "No Mercy" #video

Američki metal bend Chimaira su postavili spot za prvi singl sa novog albuma 'Crown Of Phantoms'. Njihovo sedmo izdanje će se pojaviti 30. jula.
Spot za pesmu "No Mercy" je režirao Patrick Finegan.


TRC novi album #video

UK hardcore TRC objavljuju nov album 'Nation'. Njihovo treće studijsko izdanje dolazi dve godine posle odličnog 'Bright Lights' iz 2011. 23. septembar je datum kada će se disk naći u prodaji, izdavač je S.O.A.R.


Serj Tankian, Devin Townsend, Ihsahn u Revolution Harmony projektu #vesti #video

Novinar Ray Holroyd je okupio muzičare: Serj Tankian-a pevača System Of A Down, gitaristu Devin Townsenda i Ihsahn-a frontmena benda Emperor da snime singl kao humanitarni projekat Revolution Harmony.
Sav prihod od prodaje singla "We Are" će biti uplaćen na ime Buskaid-a, organizacije koja se bavi muzičkim obrazovanjem dece Južne Afrike.

Zvanično izdanje singla "We Are" pojaviće se 18. jula.povezane vesti: 
Serj Tankian dva nova albuma AUDIO