18. 4. 2017.

Korn uživo sa "novim" basistom

Fieldy je morao da odsustvuje sa nekoliko koncerata na Korn turneji. Na njegovo mesto je došao dvanaestogosišnji Tye Trujillo, sin Robert Trujillo-a basiste Metallica-e. Kako je izgledao njegov prvi nastup u Kolumbiji pogledaj ispod. Fieldy se vraća u Korn 6. maja na Carolina Rebellion Festivalu.


The Dead Rabbitts singl "The Freak, The Creep, The Clown"

Još jedan singl sa nedavno objavljenog, drugog The Dead Rabbitts albuma 'This Emptiness'. Recenziju pročitaj ovde, kompletno izdanje preslušaj - link je u povezanim vestima. "The Freak, The Creep, The Clown" pogledaj ispod.


MxPx 25 godina

Legendarni punk-eri MxPx će ovog leta proslaviti 25 godina karijere. U video klipu ispod Mike Herrera tim povodom najavljuje dva koncerta u Sijetlu zakazana za 7. i 8. jul. Gosti na nastupima su bendovi Five Iron Frenzy i Slick Shoes. Pored muzike publika će moći da čuje i priče iz MxPx istorije. Pogledaj najavu ispod.


Rise Against imaju tajnu

Rise Against su postavili zagonetne naslove na svojim stranicama koje je teško razumeti. Na njihovom sajtu stoji ista slika i traži vam šifru da biste mu pristupili. Sve ovo prati poruka: "It never troubles the wolf how many the sheep may be."
Sve ovo je kampanja za njihov osmi album koji će uskoro biti najavljen. Detalje pokušajte da odgonetne sami u linku ispod.