14. 5. 2014.

coldrain - The War Is On #video #premijera

Novi spot za coldrain, japanski metalcore bend koji će svoj album objaviti za Hopeless Records. Pre skoro mesec dana pojavio se prvi video za naslovnu pesmu " The Revelation", novi singl je "The War Is On".

Album će se pojaviti 24. juna.

Pogledajte spot za "The War Is On".

Detalji novog 5 Seconds Of Summer albuma #vesti

Pop (i malo) punk senzacija 5 Seconds Of Summer će ovog leta objaviti svoj debi album. Momci su već skrenuli dosta pažnje na sebe singlom "She Looks So Perfect" i našli na listama mainstream medija u Americi. Njihovo debi izdanje će se pojaviti 30. juna za Capitol Records (u Evropi).

Gosti na albumu su braća Madden iz Good Charlotte i All Time Low frontmen Alex Gaskarth. Produkciju je radio John Feldmann (All Time Low, Good Charlotte, Boys Like Girls).

Poslušajte novu pesmu "Don't Stop".

Probajte nešto novo - Ghost Town #video

Nove nade Fueled By Ramen kuće su mladi, lepi i veseli Ghost Town.
Za svoj zvuk kažu da je jedinstven i ispred svog vremena a zapravo su mešavina elektronike, pop i rock-a sa prizvukom modernog metalcore-a. Njihove pesme su veoma doterane i ulepšane jer ciljna grupa slušalaca su tinejdžeri, zapravo tinejdžerke.
Debi album 'The After Party' biće u prodaji od 10. juna.

Probajte (možda i ne) Ghost Town u aktuelnom singlu "You're So Creepy" i novoj pesmi "Acid".

Lee Corey Oswald novi album za No Sleep Records #audio #premijera

Američki punk-eri iz Portlanda, Lee Corey Oswald nedavno su potpisali za nezavisnu No Sleep Records za koju će da objave svoj novi album 'Regards'. Disk će se pojaviti 5. avgusta i sadrži dvanaest novih pesama. Prvi singl sa izdanja je "Progress".

Zanimljivo je da je kompletan album snimljen analogno na trakama kao što su Foo Fighters snimali 'Wasting Light'.

Poslušajte prvi singl "Progress".