28.09.2013.

We Are The Ocean drugi promo uživo #video

Re-izdanja albuma 'Maybe Today, Maybe Tomorrow' dolazi sa bonus diskom 'Live At Middle Farm' snimljenom uživo bez publike. We Are The Ocean u drugačijim aranžmanima sa pratećim vokalima i gudačkim i duvačkim instrumentima. Drugi promo je za pesmu "Runaway".povezane vesti:
We Are The Ocean uživo #video #vesti
We Are The Ocean - Chin Up, Son #video #premijera
Radio 1 Big Weekend VIDEO

Krist Novoselic na novom Modest Mouse albumu #vesti

Zaboravljeni američki alternativni rock sastav Modest Mouse vraća se na scenu novim albumom na kome će gostovati Krist Novoselic nekada basista Nirvana-e. Svoj poslednji album MM su objavili još 2007. Još uvek nema detalja o saradnji, jedino se zna da će Novoselic raditi sa bendom na jednoj od pesama, on je za SPIN rekao: "Pesma ima dosta oštrine, doneo sam svoj Gibson bas i Rat distorziju".
Ranije ove godine Modest Mouse su na koncertima izvodili tri nove pesme: "Be Brave, "Shit in Your Cut" i "Sugar Boats" za koje nije sigurno hoće li se naći na novom izdanju.


Gojira "Explosia" #video #premijera

Francuski progresivni death metal bend Gojira objavili su još jedan spot sa više nego uspešnog 'L'Enfant Sauvage' albuma. Peti album u karijeri, objavljen za Roadrunner doneo im je priznanje muzičke javnosti kao i šansu da proputuju ceo svet i prezentuju svoju muziku.povezane vesti:
3 Dekade Roadrunner Records-a #vesti

The Killers novi spot #video

Na prvoj kompilaciji hitova benda The Killers naći će se dve nove pesme: "Shot at the Night" i "Just Another Girl". 'Direct Hits' je u prodaji od 11. novembra.


povezane vesti: 
The Killers predstavili novu pesmu #audio
Lollapalooza 2013 - Nine Inch Nails, QOTSA, The Killers...
The Killers već snimaju novi album