23. 9. 2015.

Asking Alexandria "I Won't Give In" oficijelni spot #video #premijera

Vi ste naša porodica! Kažu Asking Alexandria svojim fanovima i nude još jedan spot za "I Won't Give In". Četiri meseca posle objavljivanja prvog singla sa novim pevačem Denis Shaforostov-om umesto nove muzike dobijamo još jedan spot za istu numeru. Spot je snimljen na letnjoj turneji benda.


No Devotion - Permanence #recenzija

Collect Records
2015

No Devotion su se oformili posle nekih veoma ružnih događaja, nekako stidljivo i tiho su ponudili svoju muziku. Prvo jedan singl, pa drugi i onda su morali da nam daju i album jer njihova muzika je neodoljivo suptilna, nežna i prija kao melem. 'Permanence' je hrabar potez u moru gitarskih bendova i svih koji se trude da budu ono što klinci danas slušaju. No Devotion kao da se vraćaju u prošlost ali sa veoma modernim pristupom.

Bastille – "Hangin’" nova pesma #video #premijera

Bastille su objavili "Hangin'", pesma će se naći na FIFA 16 igrici kao deo soundtracka. Još uvek nema novosti o sledećem albumu. Nestrpljenje raste!


Atreyu odličan spot "Do You Know Who You Are?" #video #premijera

Možda nešto drugačija pesma od Atreyu nego što smo to navikli od njih. Ponovo aktivni, posle tri godine odsustva vratili su se na scenu albumom 'Long Live' - preslušajte ga na mikerecenzije. Novi spot "Do You Know Who You Are?" šalje pozitivne poruke i motiviše vas ako vam je trenutno život teži nego što to možete da podnesete.