1. 4. 2013.

Alkaline Trio - My Shame Is Truth

Epitaph
2013


Čuveni punk rock bend Alkaline Trio iz Illinois-a objavljuju svoj deveti album ’My Shame Is True’. U najavi novog izdanja Matt Skiba je rekao: „Ne radimo ovo ni zbog para ni zbog slave. Dokle god je zabavno mi ćemo se ovim baviti!“. Novi album je opisao kao: „To je samo još jedno ljubavno pismo mojoj bivšoj devojci, ili poruka izvinjenja.“


’My Shame Is True’ donosi dvanaest pesama u prepoznatljivom melodičnom punk stilu ovog benda. Prvi singl sa albuma „I Wanna Be A Warhol“ se izdvaja od ostalih po kompleksnosti i originalnosti. Ostatak albuma čine nekoliko pop punk pesama: „She Lied To The FBI“, „The Temptation Of St. Anthony“, „Only Love“, „The Torture Doctor“, „Midnight Blue“. Ako volite Green Day i Blink 182 ove pesme će vam se sigurno svideti.
Nekoliko punk rock pesama u kojima se osećaju uticaju Bad Religion i Ramones: „I'm Only Here to Disappoint“, „Kiss You to Death“, „I, Pessimist“, „Young Lovers“, „Until Death Do Us Part“.
Svaka od pesama, zasebno je zanimljiva na svoj način ali album kao celina jednostavno ne uspeva da zadrži pažnju od početka do kraja. „I Wanna Be A Warhol“ će možda biti jedan od najboljih singlova ove godine ali ostatak albuma nema tu snagu koju nosi ova pesma.

Svakako album vredan pomena ali ipak nedovoljno kompletan i zanimljiv da bi se našao rame uz rame sa nekim odličnim izdanjima koji su se pojavili ove godine. Alkaline Trio ipak nisu bez razloga deo Epitaph porodice jer sa ostalim punk imenima iz njihovog kataloga ubediće vas da je Punk življi nego ikad!

Papa Roach besplatni download AUDIO

Da proslave preko 4 miliona prijatelja na svom facebook profilu Papa Raoch su na reverbnation.com postavili svoj poslednji album The Connection za preslušavanje a novu neobjavljenu pesmu "Set Me Off" možete besplatno preuzeti.

http://www.reverbnation.com/paparoach/song/16789349-set-me-off


povezane vesti:
Papa Roach uživo "Leader Of The Broken Hearts" VIDEO
Još jedan spot za Papa Roach VIDEO
Papa Roach spot za "Where Did The Angels Go?" VIDEO
recenzija: Papa Roach - The Connection