21. 5. 2017.

Papa Roach 'Crooked Teeth' recenzija

Eleven Seven
2017

Kako im iznova uspeva? Papa Roach su objavili jedan od najboljih albuma u karijeri. 'Crooked Teeth' je odmah nalazi svoje mesto barem u prvi tri od devet izdanja koliko su ih do sada objavili. Kao prekretnica u njihovoj karijeri ovo je pretežno rock i rap materijal. Možda zvuče na momente blaže nego ikad ali im ne nedostaje energije po kojoj su poznati.

Večeras nova Neck Deep pesma!

Konačno nova muzika od pop-punk-era Neck Deep! Večeras na BBC Radio 1 u emisji Rock Show premijera singla koji će najaviti njihov sledeći album. Nekoliko najava je objavljeno proteklih dana koji zapravo i ne otkrivaju previše. Uz jedan je stavljen hashtag #thepanic uz drugi #thepeace, takođe i novi logo benda je dostupan. Sve ostale detalje saznajemo uskoro.


Stone Sour kompletan Rock On The Range koncert

Corey Taylor i njegov Stone Sour su na turneji na kojoj su počeli da promovišu novi album 'Hydrograd' koji će se pojaviti 30. juna. Za sada su samo dva singla objavljena "Fabuless" i "Song #3" i obe pesme su deo set liste na koncertima. Nastup na Rock On The Range Festivalu u Ohaju (18. maj) pogledaj u linku ispod.


Muse nova pesma "Dig Down" prvi put uživo

Muse su pre nekoliko dana objavili novi singl "Dig Down". Optimistična pesma i SF spot podelili su fanove. Za one koji su shvatili poruku ovo je još jedan primer da su Muse najvažniji bend današnjice. Po prvi put odsvirali su je uživo u New York-u, pogledaj snimak dole.