19. 5. 2013.

Megadeth - Kingmaker AUDIO

Nova objavljena pesma "Kingmaker" sa četrnaestog albuma 'Super Colider' za Megadeth. Izdanje izlazi 4. juna za novu izdavačku kuću u vlasništvu Dave Mustaine-a Tradecraft.

Za razliku od prvog singla, naslovne pesme, "Kingmaker" zapravo i zuči kao Megadeth!


povezane vesti:
Megadeth - Super Collider AUDIO
Megadeth se vraćaju u studio

Stone Temple Pilots sa Linkin Park pevačem AUDIO


Početkom 2013. Stone Temple Pilots su otpustili pevača i jednog od osnivača Scot Weilanda. Pre tog događaja Slash je otkrio da više nikada neće sarađivati sa njim u okviru projekta Velvet Revolver. Sam Weiland je zapretio da u ugovoru piše da bend ne može da koristi ime Stone Temple Pilots, ali bend nastavlja dalje bez njega.

18. maja na KROQ Weenie Roast u Kaliforniji tri preostala člana STP-a su iznenadili publiku kada su  izašli sa pevačem Linkin Park Chester Bennington-om. Između ostalih svirali su i novu pesmu "Out Of Time". Objavljen je i snimak iz studija kao i audio verzija nove pesme.

Gitarista Dean DeLeo je izjavio: "Chester ima jedinstven glas i hteli smo sa njim da sarađujemo odavno. Znamo da će Linkin Park uvek da mu bude prioritet ali smo hteli da probamo da radimo zajedno. Uspeli smo da snimimo pesmu i srećni smo zbog toga."

Bennington je rekao: "Volim STP još od svoje 13. godine, uvek su imali veliki uticaj na mene. Kada se pojavila mogućnost da radim sa njima odmah sam prihvatio. Momci iz Linkin Park su mi bili najveća podrška."




Deo nastupa STP sa Chester Benningtonom: