26. 3. 2015.

Matt Skiba and the Sekrets projekat za koji niste znali #vesti

Matt Skiba trenutno najzauzetiji i najpoznatiji čovek punk scene. Sve to zahvaljujući angažmanu na mesto frontmena Blink 182. Pored svog starog benda Alkaline Trio, on ima i solo projekat Matt Skiba and the Sekrets. Pored njega u grupi su Hunter Burgan (AFI) i Jarrod Alexander (My Chemical Romance). Bend će uskoro objaviti svoj drugi album 'Kuts'. Prvu pesmu možete preslušati na kraju intervjua koji je Skiba uradio sa Mark Hoppus-om - link. Žanrovski to je power pop a disk će biti u prodaji 1. juna.


Emilyn Brodsky "Born Again" - sinhronizovano plivanje i hrana! #video #premijera

Ovo je svakako jedan od čudnijih ali veoma simpatičan spot. Emilyn Brodsky bi mogla da se opiše kao indie pop, power pop - nešto kao Weezer sa ženskim vokalom. Album nosi naziv 'Emilyn Brodsky Eats Her Feelings' i već je u prodaji.


Hundredth najavili novi album 'Free' #video

Američki melodic-hardcore Hundredth se vraćaju trećim albumom "Free" ovog juna. Prošlog oktobra su potpisali za Hopeless Records. Njihov prethodni album 'Let Go' pojavio se čak 2011. Posle njega objavili su i dva EP-a 'Revolt' i 'Resist'.
Hundredth su trenutno na turneji sa Enter Shikari.


Teenage Bottlerocket nova pesma "In My Head" #video #premijera

Teenage Bottlerocket su objavili još jednu novu pesmu "In My Head". To je četvrta numera koja će se naći na novom albumu 'Tales from Wyoming'.


Zebrahead novi spot "Devil On My Shoulder" #video #premijera

"Devil On My Shoulder" je jedina nova pesma na albumu 'The Early Days - Revisited'. Zebrahead su odlučili da obrade svoje stare pesme i daju im neko novo značenje. Najviše razlog tome je što sadašnja postava benda definitivno i najbolja u njihovoj karijeri.


Therapy? - Disquiet #recenzija

Amazing Records
2015


U karijeri koja traje preko dvadesetpet godina Therapy? svojim četrnaestim albumom kao da su uspeli da resetuju svoju karijeru. Najavljen kao svojevrstan nastavak čuvenog ’Troublegum’ (iz 1994). ’Disquiet’ je prijatno osvežanje posle niza teških i kompleksnih, pomalo haotičnih izdanja koje su Therapy? objavljivali u protekloj deceniji.