4. 2. 2015.

Of Mice & Men "Broken Generation" premijera spota #video

Pre nekoliko sati je bila premijera audio verzije pesme "Broken Generation" ali Of Mice & Men su već imali i spremljen spot koji možete pogledati u linku ispod. 'Restoring Force: Full Circle' će biti u prodaji od 24. februara.


We Are The Ocean predstavili "Do It Together" #video #premijera

"Do It Together" je drugi singl za We Are The Ocean sa njihovog dugo očekivanog četvrtog albuma 'Ark'. Prvi singl, za naslovnu numeru je proteklih meseci bio jedan od većih hitova u Britaniji. Nova pesma je nešto sirovijeg zvuka, za razliku od prethodne, ali ništa manje kvalitetna.
Bend je u međuvremenu potpisao ugovor sa BMG Chrysalis tako da je objavljivanje novog diska pomereno za 11. maj.


Of Mice & Men nova pesma "Broken Generation" #audio #premijera

Of Mice & Men su večeras predstavili novu pesmu "Broken Generation" na britanskom BBC Radio 1. Pesma će se naći na reizdanju njihovog poslednjeg albuma objavljenog pre godinu dana. 'Restoring Force Full Circle' sadrži tri nove i jednu neobjavljenu akustičnu verziju.


Punk mjuzikl: Home Street Home: Original Songs From The Shit Musical #stream

Fat Mike iz Nofx je učestvovao u stvaranju prvog punk mjuzikla. Home Street Home sadrži do sada neobjavljene numere a predstava za koju su pesme i pisane biće premijerno izvedena u San Francisku sledećeg meseca.
Neka od imena koje učestvuju na ploči su Frank Turner, Matt Skiba iz Alkaline Trio, Lena Hall, Stacey Dee iz Bad Cop/Bad Cop, glas pokojnog Tony Sly-ja iz No Use For A Name. Kao i članovi bendova DescendentsLagwagon, Old Man Markley, Mad Caddies, Me First And The Gimme Gimmes, the Aggrolites, the Living End, the Real McKenzies, i RKL.

Preslušajte album 'Home Street Home: Original Songs From The Shit Musical'.


Anthrax snimaju album #video

Trash legende Anthrax snimaju svoj jedanaesti album, četiri godine posle uspešnog 'Worship Music' koji je bio prvi sa starim pevačem Joey Belladonna-om. Tokom 2013. objavili su i EP 'Anthems' na kome su se našle obrade bendova Rush, AC/DC, Journey...

Producent novog materijala je Jay Ruston sa kojim su sarađivali i na prethodna dva izdanja.