3. 8. 2013.

Deep Purple 3D koncertni DVD? #video

Deep Purple su nastupili na ovogodišnjem Wacken Open Air festivalu u Nemačkoj. Po informaciji koja se našla na video monitoru pored bine nastup je sniman u 3D formatu i biće uskoro objavljen na DVD / Blu-Ray diskovima.
Na koncertu sa Deep Purple se našao i gitarista Uli Jon Roth poznat kao član Scorpions sedamdesetih ali već godinama je uspešan solo autor.



povezane vesti:
Kako do brze zarade? Učite od najboljih! #vesti #video
Deep Purple - "Perfect Strangers Live DVD" #vesti
Rainbow 'Black Masquerade' na CD/DVD #vesti

Panic! At The Disco "Miss Jackson" uživo #video

Panic! At The Disco su se vratili i njihov novi singl je naravno postao hit. Za sve one kojima se "Miss Jackson" zapravo i sviđa, evo kako pesma zvuči uživo...

Amaterski snimak


povezane vesti:
Panic! At The Disco - Originalnost! Šta je to? #video

Senses Fail novi #video

Sa albuma 'Renacer' američki post-hardcore Sanses Fail objavili su nov video spot za pesmu "Between The Mountains And The Sea". Peti album u karijeri je doneo promenu u autorskom smislu jer je osnivač i gitarista Garrett Zablocki napustio bend. Basista Jason Black takođe nije potpisan ni kao autor ni kao izvođač.


QOTSA kod Kimmela #video

31. jula u emisiji komičara Jimmy Kimmel-a na ABC-u su gostovali Queens Of The Stone Age. "My God Is The Sun" je emitovana u okviru emisije a "I Sat By The Ocean" je postavljena na web stranici.

Inače Joshua Homme je nekada bio član benda Kyuss koji je napustio i pokrenuo QOTSA. Godinama kasnije bend je nastavio bez njega i još nekih članova ali pod imenom Kyuss Lives!. Posle tužbe od strane Homme-a i Scott Reader-a bend je primoran da promeni ime. Sada se zovu Vista Chino i objavili su svoj prvi album.




povezane vesti:
Originalna reklama za novi Queens Of The Stone Age #video
Queens Of The Stone Age uživo kod Letterman-a VIDEO
Mi smo Queens Of The Stone Age - koncertna promocija VIDEO