14.04.2017.

Miss May I nova pesma "Lost In The Grey"

Naziv novog Miss May I albuma je 'Shadows Inside' a prvi singl je "Lost In The Grey". Datum objavljivanja je 2. jun a već sada može da se poruči u linku ispod.
Ovo će biti njihovo prvo izdanje za Sharptone Records koji polako postaje najvažnija izdavačka kuća na sceni.


New Found Glory najavljuju kraj sveta u "Party On Apocalypse"

New Found Glory su snimili spot za pesmu "Party On Apocalypse" u kome daju ideju da apokalipsa koja nam se približava zapravo može da bude i zabavna. Ovo je drugi singl kojim najavljuju novi album 'Makes Me Sick' i pojaviće se 28. aprila.


Dreamcar objavili "All Of The Dead Girls"

Treći singl sa debi albuma projekta Dreamcar u kome sviraju No Doubt članovi (bez Gwen Stefani) sa Davey Havok-om (AFI) na mestu pevača. "All Of The Dead Girls" je treći singl, prethodna dva pronađi na mikerecenzije. Sada je već jasno da su Dreamcar muzički veoma u osamdesetim godinama i new wave zvukom, jer retro je ponovo u modi!


Linkin Park "Good Goodbye" feat. Pusha T & Stormzy

Treći singl sa novog Linkin Park albuma 'One More Light' koji je u prodaji od 19. maja. Nova pesma "Good Goodbye" je snimljena sa američkim reperom Pusha T-jem i engleskim grime i hip hop izvođačem Stormzy-jem. Ako se pre slušanja upitate kako zvuči, pa isto kao i prethodna dva singla...