30. 6. 2014.

Real Friends predstavili "I Don't Love You Anymore" #audio #premijera

Sa 'Maybe This Place Is The Same And We’re Just Changing' novog album Real Friends možete čuti novu pesmu "I Don't Love You Anymore". Disk je u prodaji od 22. jula za Fearless Records.


Mallory Knox nova pesma "Ghost In The Mirror" #audio #premijera

Za samo mesec dana dve premijere od Mallory Knox. Nova pesma "Ghost In The Mirror" kao i prethodna objavljena "‪QODII‬" naći će se na novom albumu benda 'Asymmetry' koji će se pojaviti 13. oktobra.
"Ghost In The Mirror" je večeras premijerno puštena u emisiji Zane Lowe-a na BBC Radio 1. Audio snimak iz emisije sa novom pesmom možete čuti u linku dole, na početku i kraju numere je kratak intervju sa pevačem Mikey Chapman-om.


Suicide Silence snimaju spot #video

1. jula će se pojaviti spot za naslovnu numeru novog albuma 'You Can't Stop Me'. Suicide Silence svoj novi album objavljuju 11. jula za Nuclear Blast.

Pogledajte najave novog spota:

Marmozets - Captivate You #video #premijera

Bend o kome svi pričaju Marmozets su objavili novi spot za aktuelni singl "Captivate You". Pesma se nalazi na njihovom poslednjem EP-u koji nosi naziv benda. Sa istog izdanja je i prethodni veliki hit benda "Why Do You Hate Me?" kao i "Move, Shake, Hide". Još jedino "Born Young and Free" pesma koja otvara izdanje nije postala hit ali ima vremena.

Preslušajte novo Pennywise izdanje #stream

Kompilacija 'Yesterdays' sadrži neke do sada neobjavljene Pennywise pesme još sa početka karijere. Ovo je prvi album benda od kako se originalini pevač Jim Lindberg vratio u sastav. Veći deo snimljenog materijala potpisuje basista Jason Thirsk, preminuo 1996. Album je u prodaji od 15. jula, izdavač je Epitaph.


For All Those Sleeping novi spot "Poison Party (Famous)" #video #premijera #stream

Novi spot za For All Those Sleeping sa njihovog novog albuma 'Incomplete Me'. U spotu su iskorišćeni snimci nastali na ovogodišnjoj Warped turneji.

Album je već u prodaji a možete ga preslušati i na mikerecenzije.



Pogledajte novi spot i preslušajte album:

The Word Alive novi album 'Real.' #stream

Fearless Records predstavlja novi album američkog metalcore benda The Word Alive. 'Real.' je njihovo treće izdanje, objavljeno 10. juna. Tri singla su se pojavila do sada "Play the Victim", "Broken Circuit" i "Glass Castle".

Dva producenta su radili na novom materijalu The Word Alive: Cameron Mizell (For All Those SleepingMemphis May FireA Skylit Drive) i John Feldmann (The UsedWe Are the In Crowd5 Seconds of Summer).

Preslušajte album: