17. 1. 2013.

Ozzy Osbourne povređen u požaru

Požar u kući Ozzy Osbourne-a na Beverly Hills-u izbio je u jutro 17. januara. Vatrogasci su pozvani u kuću pevača Black Sabbath u 4:45 AM da zaustave vatru izazvanu svećom koja nije ugašena noć pre. Sveća se nalazila u staklenoj vazi koja je eksplodirala od toplote i napravila manji požar u dnevnoj sobi. Dan pre Ozzy je imao operaciju ruke i u toku požara je gipsom pokušavao da ugasi vatru.

Kako javljaju američki mediji Osbourne je izgubio deo kose i obrve. Takođe je pretrpeo i manje povrede kože na obrazima.

povezane vesti:

Sonic Boom Six "Keep On Believing" VIDEO

Objavljen je spot za pesmu "Keep On Believing", drugi singl sa novog albuma Sonic Boom Six, koji nosi naziv benda. Video je prvobitno postavljen na MUZU servis što je naljutilo neke fanove SB6 jer Muzu nije dostupan u svim zemljama Evrope.

U spotu Layla K pokušava da zaradi novac da spasi pab u kom obitavaju, uz pomoć trenera za pikado kog igra legenda britanske televizije, komičar Jim Bowen.
"Keep On Believing" je ubedljivo najlepša i najpozitivnija pesma na novom izdanju SB6.



recenzija: Sonic Boom Six - Sonic Boom Six

Tremonti treći singl "Wish You Well" VIDEO

Najprijatnije iznenađenje 2012. godine, prvo solo izdanje gitariste Marc Tremonti-ja 'All I Was' donelo je spoj shredd metalla i hard rock-a. Tremonti je bio relativno nepoznat kao gitarista bendova Creed i Alter Bridge. U toku ove godine on se vraća na dužnost glavne gitare u Alter Bridge posle više nego uspešne turneje sa svojim bendom.
Sa svog prvenca 'All I Was' do sada je objavio tri singla: "You Waste Your Time", "So You're Afraid" i novi "Wish You Well".

Na youtube stranici možete pogledati sve spotove i uživo snimke iz studija.

Volite Your Demise?

Novi spot za britanski hard-core sastav Your Demise objavljen je danas, za pesmu "Karma" sa predstojećeg mini albuma 'Cold Chillin`'. Možete je preuzeti u mp3 verziji sa sajtu izdavača. EP sa pesmom "Karma" izlazi u prodaju 7. februara preko Visible Noise Records. Ukupno četiri pesme se nalaze na albumu: 1. Karma, 2. A Song To No-One, 3. Nearly Home, 4. Just Like The End.

Pogledajte video i preuzmite mp3 verziju na impericon.com

Frank Turner o novom materijalu

Novi peti album za Frank Turnera nosi naziv 'Tape Deck Heart'. Datum objavljivanja je 22. april. Izdavačka kuća Xtra Mile Recordings zadužena je za distribuciju diska po Velikoj Britaniji, za ostatak sveta zadužen je Epitaph. Producent novog materijala je Rich Costey (Muse, Franz Ferdinand, Jane's Addiction, The Joy Formidable). Omot albuma uradila je Heather Law.

Regularno izdanje 'Tape Deck Heart' izgleda ovako:

1. Recovery
2. Losing Days
3. The Way I Tend To Be
4. Plain Sailing Weather
5. Good & Gone
6. Tell Tale Signs
7. Four Simple Words
8. Polaroid Picture
9. The Fisher King Blues
10. Anymore
11. Oh Brother
12. Broken Piano

Deluxe Edition sa bonus pesmama:
1. We Shall Not Overcome
2. Wherefore Art Thou Gene Simmons
3. Tattoos
4. Undeveloped Film
5. Time Machine
6. Cowboy Chords

25. decembra singl "Four Simple Words" je ponuđen na besplatno preuzimanje preko sajta Xtra Mile Recordings. B-strana singla je pesma "Cowboy Chords".


povezane vesti: Poklon od Frank Turner-a VIDEO

Suede lista pesama i omot 'Bloodsports' albuma

Prvi album posle 11 godina za Suede izlazi 18. marta. Naziv je 'Bloodsports'.
Pesma "Barriers" sa novog izdanja je već objavljena i mogli ste je besplatno preuzeti sa sajta benda. Prvi zvanični singl 'It Starts And Ends With You' objaviće početkom februara.

Brett Anderson frontman benda je za NME rekao: "Hteli smo neku pesmu da objavimo što pre, "Barriers" nije prvi singl, ali smo dovoljno ponosni na nju da je ponudimo na slušanje. Album se zove 'Bloodsports', govori o požudi, o jurnjavi, o beskonačnoj pohotnoj ljubavnoj igri. Možda najteži album koji smo snimili ali na koj smo najviše ponosni. U deset pesama smo vratili Suede tamo gde je bio, bend pun drame, melodije i buke."

'Bloodsports' izgleda ovako:


'Barriers'
'Snowblind'
'It Starts And Ends With You'
'Sabotage'
'For The Strangers'
'Hit Me'
'Sometimes I Feel I’ll Float Away'
'What Are You Not Telling Me?'
'Always'
'Faultlines'

povezane vesti:
Suede besplatni download nove pesme "Barriers"
Suede - rešite zagonetku