30. 10. 2014.

koRn koncert sa Sziget 2014 #video

Na ovogodišnjem Sziget festivalu u Mađarskoj Korn su bili glavne zvezde petog dana (15. avgusta). Pogledajte njihov nastup u celini u linku ispod.


Saznajte sve o Babymetal #video

Produženi intervju sa članicama grupe Babymetal je retrospektiva njihove karijere. Devojke su pričale o svim važnim događajima od početka Babymetal-a. Intervju se završava najavom za nastupe Legends "1997" (23.12.2013.) i "1999" (30.6.2013.). Ta dva nastupa su objavljena kao Blu-Ray izdanje i već su u prodaji.


Papa Roach “Fear Everything And Rise” uživo #video #premijera

Na koncertu u Berlinu (29.10.) Papa Roach su izveli novu pesmu “Fear Everything And Rise”. Spot za singl je najavljen pre nekoliko dana a premijera nas očekuje 4. novembra.


Corey Taylor intervju sa Larry King-om/Stone Sour novi album #video

Corey Taylor je bio gost u emisiji čuvenog Larry King-a. O novom Slipknot albumu o radu sa dva benda istovremeno, o Frank Sinatri, o paranormalnom, o kuvanju... su samo neke od tema koje su pokrili u emisiji.
Stone Sour drugi bend pevača (ili prvi, kako vam volja) je započeo rad na novom albumu. 'Meanwhile In Burbank' je ime ploče a pesme će biti obrade poznatih hitova rock muzike. Taylor je poznat kao neko ko voli da svira tuđe pesme na youtube ima dosra snimaka koje možete pogledati. Stone Sour su na prošloj turneji svirali i "Creeping Death" (Metallica), "Love Gun" (Kiss), "In Your Eyes" (Peter Gabriel) tako da neće biti iznenađenje ako se neka od njih nađe na novom albumu.


Bring Me The Horizon pravdaju novi stil #audio

Za novu BBC kompilaciju 'Radio 1 Rescores: Drive' britanski metalcore su otišli još dalje u promeni svog zvuka. Bring Me The Horizon su uspeli da spoje drum & Bass, Rap, Rock u pesmi "Don't Look Down" koja će se naći na izdanju. Bend je morao da se pravda da je ovo samo za potrebe kompilacije i da ovo nije stil kojim će ići na novom albumu koji će se pojaviti sledeće godine.

Opšte nezadovoljstvo među fanovima započeto je novom pop pesmom "Drown" objavljenom početkom ovog meseca.


Fearless Vampire Killers nova pesma "Unbreakable Hearts" na poklon #video #download

Dupla doza zadovoljstva od Fearless Vampire Killers. Pogledajte lyric video za novu pesmu "Unbreakable Hearts". Istu možete besplatno preuzeti preko download link-a dole.
Album istog imena kao novi singl pojaviće se 3. novembra. Prethode mu nekoliko fantastična singla: "Batten Down The Hatches"  i veliki hit "Maeby" kao i najavni "Neon in the Dance Halls".