28. 6. 2013.

Nine Inch Nails "Came Back Haunted" #video

"Came Back Haunted" je prvi singl sa povratničkog albuma za Nine Inch Nails. Režiju spota je radio prijatelj Trent Reznora i jedan od najcenjenijih režisera danas David Lynch(Twin Peaks, Lost Highway).
Album 'Hesitation Marks' izlazi 3. septembra.



povezane vesti:
Detalji novog Nine Inch Nails albuma #vesti #video
Nine Inch Nails ponovo sarađuju sa David Lynch-om #vesti
Adrian Belew napustio Nine Inch Nails VIDEO

Stone Sour snimali spot #video

Stone Sour su koncert u Pragu snimali za potrebe spota za pesmu "Tired". Sa 'House of Gold & Bones – Part 2' albuma su do sada objavljena dva singla, prvi "Do Me A Favor" i drugi "The Uncanny Valley" za koji se još uvek nije pojavio kao zvanično izdanje.



povezane vesti:
Stone Sour - "The Uncanny Valley" #video
Download Festival 2013 - Dan treći #video
Download Festival 2013 - Dan drugi #video
Rock Am Ring Festival drugi dan VIDEO

Blitz Kids "Run For Cover" #video

Zvanični spot za aktuelni singl "Run For Cover" za Blitz Kids. Novi album 'The Good Youth' pojavljuje se početkom sledeće godine.



povezane vesti:
Probajte nešto novo - Blitz Kids VIDEO

The Pixies obajvili novu pesmu #vesti #video #download

Prva nova stvar posle skoro deset godina za The Pixies došla je kao uteha na vest da je Kim Deal originalni član i basistkinja/pevačica napustila bend. Pesma se zove "Bagboy" i mešavina je (tzv.) rap-a i indie rock-a.
Nepoznato je kada je snimljena nova numera ali Kim Deal je doprinela svojim vokalom i bas linijom.



Besplatni download nove pesme možete preuzeti preko njihovog sajta dovoljno je da unesete svoj email i dobićete dalja uputstva. Takođe "Bagboy" možete legalno preuzeti preko bittorrent servisa, prvo ćete dobiti pesmu "Where Is My Mind" onda nov singl a kasnije celokupni nastup na Coachella Festivalu iz 2004.

Iron Maiden rasprodali koncert za 12 minuta #vesti

3. avgusta u londonskoj 02 areni Iron Maiden su trebali održati poslednji koncert u Britaniji ove godine, ali Iron Maiden su dodali još jedan datum u Londonu 4. avgusta. Bend je na turneji 'Maiden England 2013' na kojoj izvode većinu pesama koje su se našle na koncertnom izdanju iz 1989.
sada je to pretposlednji. Nastup najavljen na trijumfalnom koncertu na ovogodišnjem Download Festivalu u Donington parku rasprodat je za samo 12 minuta.
Ulaznice za drugi 02 nastup su već u prodaji u ticketless (paperless) formatu.

Bruce Dickinson pevač benda je izjavio: "Odlično se provodimo na ovoj turneji. Od prvog koncert u Severnoj Americi prošle godine do evropskih nastupa sada, sve je veoma zabavno. Kao i uvek naši fanovi su odlični i lojalni i mislim da im se sviđa lista pesama koje izvodimo i sama bina i sve što se dešava na njoj. Mislili smo da bi bilo odlično da evropski deo turneje završimo na pravi način koncertom u našoj domovini. Sada umesto jednog imamo dva koncerta."

Rod Smallwood menadžer benda dodaje: "Veoma nam je drago da je prvi nastup rasprodat veoma brzo. Siguran sam da će oba koncerta biti nezaboravna.
U Americi smo već koristili ticketless (paperless) način prodaje karata. (tzv. elektronska karta) i dobili smo mnogo pozitivnih komentara. Sa Ticketless-om samo oni koji plate i mogu da uđu na koncert, cene su manje i ne mogu sajtovi za preprodaju da nepravedno podižu cene na štetu fanova."

Live Nation organizator turneje je naglasio da se ovakav način prodaje karata uveo u sistem samo zbog Iron Maiden.