11.12.2013.

Less Than Jake "My Money Is on the Long Shot" #video #premijera

Less Than Jake i prijatelji sa Skype-a bi možda bio bolji naslov za novi spot ska-punk legendi. Odgledajte spot i pokušajte da prepoznate što više poznatih punk faca (ima ih dosta!).
"My Money Is on the Long Shot" je novi singl sa albuma 'See The Light' objavljenog početkom novembra.

Ako video link ne radi spot pogledati na fuse.com


povezane vesti: 
Kako su Less Than Jake snimali album #video 
Preslušajte novi Less Than Jake album #stream 
Less Than Jake - See The Light #recenzija 

Nine Inch Nails Tension 2013 #video #premijera

Koncert snimljen u Los Angeles-u u Staples centru je postavljen u celini na youtube stranici benda NIN. Razlog za ovakav potez je DVD/Blu Ray izdanje 'Tension' koje će se pojaviti na proleće sledeće godine. Takođe možete pogledati kako izgleda NIN koncert ali iz tehničkog aspekta, od početka - postavljanje bine i opreme do završetka koncerta i pakovanja.

Američki VEVO je autor celog projekta.

povezane vesti: 
Nine Inch Nails kod Kimmel-a #video 
Nine Inch Nails - Hesitation Marks #recenzija 
Reading & Leeds Festival treći dan #video 

The Prodigy na Sonisphere 2014 #vesti

Jedan od najboljih live bendova danas, The Prodigy su dodati kao treći i poslednji nosioci Sonisphere festivala. Pored već najavljenih Iron Maiden (5. jul) i Metallica (6. jul), čuveni rave punkeri će otvoriti festival u petak 4. jula. Ako je suditi po medijima koji prate ovakva dešavanja Sonisphere je najvažniji događaj u Britaniji sledeće godine.
The Prodigy su pored očekivane izjave da "jedva čekaju da sviraju na Sonisphere-u" dodali i da će publika moći da čuje i neke nove stvari od njih.

povezane vesti:
Iron Maiden i Metallica za Sonisphere 2014 #vesti

Foo Fighters zagrevanje za turneju #video

U okolini Los Angelesa legende Foo Fighters su održali koncert iznenađenja u piceriji! Rock & Roll Pizza se nalazi u Moorpark-u, Grohl i ekipa su održali ovaj nastup kao zagrevanje za predstojeću nastupe u Mexico City-ju. Sledeće godine nas očekuje i novi album.povezane vesti: 
Fender predstavio gitare Kurt Cobain-a #video 
Dave Grohl kao producent Ghost-a #audio 
Kako zvuče remixi Nirvane #video 

Fall Out Boy & Taylor Swift uživo #video

Na otvaranju Victoria's Secret Fashion Show 2013, Fall Out Boy su izveli pesmu "My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)" zajedno sa Taylor Swift. To nije prvi put da sarađuju zajedno, već nekoliko puta na američkoj turneji su iznenadili publiku na isti način.povezane vesti: 
Fall Out Boy uživo za VEVO #video 
Sedmi deo hronike Fall Out Boy #video #premijera  
Fall Out Boy na modnoj reviji #video