08.06.2017.

Royal Blood nova pesma "I Only Lie When I Love You"

Royal Blood nešto komercijalniji u novoj "I Only Lie When I Love You". Ovo je treći singl album 'How Did We Get So Dark?' koji će se pojaviti 16. juna. Prethodna dva "Hook, Line & Sinker" i "Lights Out" pronađi na mikerecenzije.

Rancid 'Trouble Maker' recenzija

Epitaph/Hellcat
2017

Rancid su u tom stadijumu karijere da više nikoga ne mogu (ne žele a i ne moraju) da iznenade. To naravno ne znači da objavljuju loše albume već da sviraju ono što prija i njima i publici koja ih prati. 'Trouble Maker' je u potpunosti Rancid ploča, malo punk, rockabilly, reggae... baš ono što se od njih i očekuje.

No Use for a Name novo izdanje 'Rarities Vol. 1: The Covers'

Fat Wreck Chords će 11. avgusta objaviti album raritetnih numera benda No Use for a Name. 'Rarities Vol. 1: The Covers' sadrži pesme koje se nisu našle na njihovim albumima. U pitanju su obrade bendova kao što su Kiss, Depeche Mode, The Vapors, The Misfits, Social Distortion kao i teme iz sitkoma Laverne & Shirley. Ovo je prvo izdanje posle smrti frontmena Tony Sly-ja 2012. godine. Detalji u linku ispod.

Fort Hope u baladi "The Hollow Land"

Bliži se datum objavljivanja Fort Hope debi albuma 'The Flood Flowers Vol 1' (16. jun). Pored već nekoliko singlova u linku ispod možeš da preslušaš još jednu novu pesmu "The Hollow Land".


Bayside premijera spota "Rumspringa (Return To Heartbreak Road)"

Novi spot za Bayside sa aktuelnog albuma 'Vacancy'. Recenziju možeš da pročitaš ovde. U linku dole pogledaj spot za singl "Rumspringa (Return To Heartbreak Road)" snimljen na koncertima po Americi krajem prošle godine.