13. 9. 2013.

Iwrestledabearonce - Letters To Stallone #video

Još jedan singl sa 'Late For Nothing' albuma.



povezane vesti:
Iwrestledabearonce novi spot "Boat Paddle" #video
wrestledabearonce još jedna pesma #audio

Mick Jones na novom Dreadzone singlu #video

Legenda punk muzike Mick Jones gitarista i pevač The Clash i Big Audio Dynamite gostovao je na novom Dreadzone singlu "Too Late". 'Escapades' je sedmi album britanskog benda koji svira kombinaciju new wave-a i reggae-a sa elektronikom.


Bad Religion božićni album #vesti

29. oktobra punk legende Bad Religion objavljuju album božićnih pesama. Nije ništa novo da Bad Religion sviraju božićne hitove na svojim koncertima koji se dešavaju u vreme tog praznika ali posle nekoliko godina nagovaranja bend je konačno pristao da ih i snimi i objavi.
Početkom 2013. bend je objavio jedan od najboljih albuma u karijeri 'Bad North'.

Bad Religion su snimili obradu pesme "Let It Slide" koja će se naći na 'The Songs of Tony Sly: A Tribute' albumu. Pored njih na izdanju učestvuju: Rise Against, NOFX, Frank Turner, Pennywise, Alkaline Trio i drugi. Tony Sly je bio frontmen benda No Use For A Name. Preminuo je 31. jula 2012.

Nova Kings Of Leon pesma uživo #audio

Prilikom gostovanja kod Zane Lowe-a na BBC Radio1 Kings Of Leon su odsvirali novu pesmu "Beautiful War". 'Mechanical Bull' novo izdanje za američki sastav pojaviće se u prodaji 24. septembra. U intervjuima članovi Kings Of Leon novu muziku opisuju kao zreliju u odnosu na ranije albume, kao jedan od uticaja su naveli bend Queens Of The Stone Age.



povezane vesti:
Kings Of Leon dupla premijera #video
Kings of Leon "Supersoaker" #audio #premijera