5. 3. 2013.

Mudhoney prvi singl sa novog albuma AUDIO

"I Like it Small" je prvi singl za Mudhoney sa novog, devetog albuma 'Vanishing Point'. Sada ih novinari kategorišu kao alternativni bend iz Seattle-a, nekada su ih zvali grunge band, Mudhoney su uvek bili u svom fazonu i nisu baš puno davali značaja popularnosti i komercijalnim top listama.

"Što sam stariji to više pažnje dajem tekstovim koje pevam. Naši uticaji se praktično vide na nama, nalazimo originalan način da kažemo nešto značajno, čak ako su drugi to rekli pre nas." kaže Mark Arm pevač i gitarista Mudhoney.

Novi album 'Vanishing Point' izlazi 2. aprila za Sub Pop Records.


The Killers već snimaju novi album

Svoj poslednji album 'Battle Born' su objavili krajem 2012. ali The Killers su već u studiju i snimaju pesme koje će se naći na novom izdanju.

Bubnjar Ronnie Vanucci je izjavio da bend već snima novi materijal a kao razlog navodi da sviranje istih pesama na koncertima je kao da svake večeri jedete istu hranu. Ime novog, petog po redu album još uvek nije poznato, ali pesme koje će se naći na njemu bend je počeo da stvara na turneji.

"Nadam se da će nov album izaći što pre" kaže Vanucci i dodaje: "Pre par nedelja smo bili u studiju i snimali neke nove stvari. Ja bih voleo da nova ploča izađe odmah, ali ne pitam se samo ja. Sviranje istih pesama je kao imati istu večeru svakog dana. Da promenite uđete u kuhinju i eksperimentišete malo."

Poreklom iz Las Vegasa The Killers su prošle nedelje dobili nagradu britanskog NME magazina za Najbolji Internacionalni Bend. Primajući nagradu, pevač Brandon Flowers je rekao: "Nije baš lako kupiti NME magazin u Vegasu, morate baš da ga potražite, zato nam ova nagrada puno znači!"

povezane vesti:
NME Awards - pobednici i gubitnici VIDEO
Wynona Ryder, Tim Burton i The Killers u "Here With Me" VIDEO
The Killers zvanični spot za "Miss Atomic Bomb"
recenzija: The Killers - Battle Born
Božićni singl The Killers VIDEO