29. 6. 2014.

Mongol Horde - Mongol Horde #recenzija

Xtra Mile Recordings
2014


Frank Turner je tokom godina postao velika rock zvezda. Njegovi hitovi su redovan repertoar radio stanica ali sam Turner je veoma omražen od dobrog dela muzičke javnosti u rodnoj Engleskoj, pre svega što od punk početaka njegova karijera je otišla u iritantne pop vode. Drugi razlog je što je sin jednog od najbogatijih biznismena u svojoj zemlji a ipak se u svojim tekstovima bavio socijalnom pravdom i generalno delovao kao predstavnik radničke klase. Ono što većina ne zna je da je Turner krvavo radio da stekne status koji ima danas, odavno priznat od svojih punk kolega bio je deo nekih turneja o kojima drugi samo sanjaju. Mongol Horde je njegov povratak korenima i hardcore-u.

Twin Atlantic "Brothers And Sisters" lyric #video #premijera

Željno očekivani novi album 'Great Divide' škotskog rock benda Twin Atlantic biće objavljen 18. avgusta za Red Bull Records. Prvi singl "Heart And Soul" je jedan od najvećih hitova i dalje na radio stanicama u Britaniji kao i na raznim top listama.
Nova pesma "Brothers And Sisters" je treća koju su Twin Atlantic objavili za sada.




Probajte nešto novo - Black Moth #video #premijera

Postoje već četiri godine, engleski Black Moth sviraju stoner rock a iza sebe imaju jedan album. 2012. su objavili debi album 'The Killing Jar' koji im omogućuje da siraju na festivalima kao Reading/Leeds (odakle i dolaze) ali i sa mnogo popularnijim bendovima Red Fang, Karma to Burn, Turbowolf...
Sledeće godine objavljuju singl "Savage Dancer / Tree of Woe" a ove godine će se pojaviti njihovo novo izdanje 'Condemned to Hope' - sredinom septembra.
Prvi singl je "Room 13".


Crown the Empire "Bloodline" nova pesma #audio #premijera

Još jedna objavljena pesma sa 'The Resistance: Rise Of The Runaways' albuma za metalcore Crown the Empire. Njihovo novo izdanje pojaviće se 22. jula za Rise Records.


Preslušajte novi Air Dubai album #stream


Sasvim netipičan bend za Hopeless Records, Air Dubai se baziraju na hip hop-u sa indie pop elementima ali njihova muzika je ipak nešto što je našlo svoje mesto i kod rock i punk publike danas. 'Be Calm' je njihov treći album čije je objavljivanje bilo odlagano u korist singlova i EP izdanja benda. Zvanični datum pojavljivanja nove Air Dubai ploče je 1. jul a već danas ga možete preslušati na mikerecenzije.